pátek 16. února 2018

Malá infrasauna

Obecně se dá říci, že infrasauna je organismem lépe snášena. Léčivým faktorem je u obou saun teplo, které se liší zdrojem a intenzitou pronikání tkáněmi. Je malá a přesto velmi výkonná. Infračervený paprsek je jejím hlavním zdrojem energie.


Vlnová délka infračerveného paprsku je – µm a je tělem nejlépe absorbována.

Malá infrasauna Picollo je vhodná pro osobu. Montáž infrasauny je rychlá a jednoduchá. Infrasauna má nízkou spotřebu elektrické energie. Elektrická kamna do sauny HARVIA Vega Compact BCo výkonu kW.


Podlahové karbonové topení a tři karbonová topná tělesa uvnitř sauny. Kamna mají regulaci na plášti. Pro sauny o objemu do m3.

Unikněte z hektického života věčného shonu pomocí malé oázy klidu, kterou si postavíte přímo u vás doma. Saunová kamna umožňují polévání vodou. Zavřete oči a nechte se unést daleko od všedních starostí.


Zastavte se, vypněte a relaxujte. Ideálním prostředkem pro každodenní odpočinek se může stát infrasauna. Užijte si tradiční severskou relaxaci v pohodlí domova.


Nabízíme prvotřídní finské sauny a moderní infrasauny. Domácí i venkovní sauny. Aby sme vám pomohli, pripravili sme v nasledujúcich odsekoch pár rá ako vybrať saunu a podľa čoho sa medzi jednotlivými modelmi orientovať. Tento typ zářičů prohřeje lidské tělo rovnoměrně a do hloubky. Součástí vybavení bohužel není ionizátor kyslíku.


Vybrať si možno prenosný model, umiestniť saunu do interiéru alebo von. Podľa počtu osôb nájdete v ponuke infrasauny menšie, maximálne pre jednu osobu, pre dvojice, aj pre najviac tri osoby. Rozměry jsou v1x hx š90cm.


Uvolněte se a užijte si relax v infrasauně v pohodlí domova kdykoliv si vzpomenete.

Slovenský výrobca, dodávateľ a odborník na fínske sauny a infrakabíny (infrasauny). Návrhy, výroba, predaj a montáž fínskych sáun a infrakabín pre wellness zariadenia aj na domáce použitie. Odborné poradenství, rychlé dodání, doprava a profesionální montáž ZDARMA. První z nich je podlahový infrazářič 50W, díky kterému budou prohřátá i Vaše chodidla a nohy. Z akého dreva by mala byť infrasauna vyrobená?


Populárny je aj červený céder a kanadský jedľovec. Myslite na to, že ak chcete infrasaunu postaviť do exteriéru, musí. Ponúkame rýchly a jednoduchý spôsob ako bez registrácie môžte objednať tovar na osobný odber alebo po komunikácii aj na dobierku. Sauna HomeDeluxe Relax XXL.


Doprajte si dokonalý odpočinok pre telo i dušu vo… viac info. Také při sezení vyhřívanou lavici oceníte: infrazářič snadno prohřeje partie sedacího aparátu a beder, kam “dosáhne” lépe.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky