čtvrtek 15. února 2018

Skleněná nádoba s kohoutkem 10l

Do nádoby natočíte vodu, přidáte citron, mátu nebo ovoce a párty může začít. Stylově tvarovaná skleněná nádoba s víkem je skvělým pomocníkem při servírování domácí ovocné šťávy či limonády z čerstvého ovoce, které děti milují. Dospělí ji využijí nejen za horkých letních večerů při posezení s bowlí, různých míchaných drinků i jiných nápojů. Skleněná nádoba s kohoutkem 4l.


Krásná a navíc praktická skleněná nádoba s víčkem na klip a kohoutkem je ideální na ovocné šťávy či limonády z čerstvého ovoce, které děti milují Dospělí jí využijí za horkých letních večerů při posez.

Zde se nacházíte: Heureka. Nádoba na nápoje s kohoutkem. Zásobník na domácí nápoje - limonády, punče, ledové čaje. S plastovým kohoutkem na čepování nápojů.


Ideální na domácí oslavy, letní party. Otočíte lehce kohoutkem a můžete mít vody, kolik chcete. Vhodné i jako praktická nádoba na limonádu nebo čaj či jiné tekutiny.

S touto praktickou nádobou mít žízeň již nikdy nebudete. Velkou výhodou je široký plnící otvor pro snadné vkládání a vybírání ovoce i pro následné umytí. Plastový kanystr na vodu 10l s kohoutkem KTZVlastnosti: - nádoba na vodu je uzpůsobena pro skladování pitné vody - pevná konstrukce zaručuje vysokou odolnost proti nárazu. Free Shipping Available.


Kanystr stohovatelný s kohoutkem 10l. Má široké použití přes domácí citronády, ledové čaje až po ovocné džusy, šťávy, cidery nebo třeba alkoholické koktejly. Odklápěcí skleněné víko. Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi pravidly pro cookies.


Plastový kanystr s kohoutkem o objemu litrů je vhodným ke skladování a přepravě kapalných látek v potravinářském průmyslu či zemědělství. Plastové kanystry s kohoutkem jsou vhodné i na. Velká nádoba na domácí nápoje a limonády s čepovacím kohoutkem.


Tato je navíc dodávána se sítkem na ovoce a vložkou na kostky ledu. Jednoduše naplníte sítko bylinkami, ovocem a vložíte do nádoby. Výhodou je praktické vylévání pomocí kohoutku s ventilem.


Ručně vyráběný skleněný soudek s praktickým kohoutkem je vhodný na servírování svěžího letního občerstvení – domácí citronády, ledových čajů či ovocných džusů.

Kilner skleněný soudek s kohoutkem. Praktický široký uzávěr s klipem z nerezové oceli a skleněným víčkem pro snadné doplnění ledu nebo ovoce. Džbán s kohoutkem a masivním víkem je univerzální nádoba na skladování a servírování nápojů. Termo nádoba s výpustným kohoutem v objemu 10L navržena pro bezpečnou a snadnou přepravu horkých či studených pokrmů a nápojů. Termonádoba je vyrobena ze žáruvzdorné ušlechtilé ocele s dvojitou štenou, mezi níž je termoizoleční vrstva o síle cm.


Díky této vrstvě se teplota uvtnitř nádoby udrží po dobu - hodin, než klesne. Mars várnice 10l s kohoutem a nerezovou vložkou. Nabízíme klasické plastové sudy na dešťovou vodu a speciální plastové nádoby na dešťovou vodu. Hospodaření s dešťovou vodou patří mezi aktuální témata.


Využijte dešťovou vodu, která je zdarma, třeba k zavlažování zahrady. Lehce se vymývá - doporučujeme ruční mytí. Do kuchyně Doplňky – kuchyně a jídelna Čirá skleněná nádoba na limonádu s kohoutkem CGB.


Plánujete letní venkovní oslavu či grilování a přemýšlíte, jak být originální? Zkuste to se stylovými dávkovači nápojů!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky