úterý 6. února 2018

Penzion zátiší krkonoše

Z Poniklé jsou na dosah všechna známá lyžařská a turistická centra západních Krkonoš (Jablonec nad Jizerou, Rokytnice nad Jizerou, Harrachov, Vrchlabí, Špindlerův Mlýn, Benecko, Vítkovice, Mísečky, Vysoké nad Jizerou). Pro svůj vysokohorský charakter, geologické stáří, jedinečnost přírody a bohatou historii patří k nejzajímavějším a také k nejkrásnějším. Rodiče potvrdí tento věk. V přízemí penzionu máte možnost posedět v restauraci s barem a salonkem o kapacitě míst. Tříhvězdičkový hotel, situovaný v úžasné krkonošské přírodě s jedinečnou polohou.


Uzavření obou pensionů - Horské zátiší i Yveta.

Vážení hosté, dle nařízení vlády uzavíráme naše oba dva pensiony dnes 15. Nejvyšší české hory Krkonoše lákají na úchvatnou přírodu a více než bohatou nabídku sportovních, relaxačních i zábavných aktivit. Jejich stráně jsou rájem pro všechny lyžaře, kteří se zde mohou prohánět po desítkách kilometrů sjezdovek v několika areálech největšího tuzemského střediska SkiResort Černá Hora - Pec.


Hotel Zátiší restaurant with terrace offers daily from 17:to 22:0 on selected days since from 12:0 specialties of modern Czech and international cuisine, as well as selected local and international wines. Our deputy Chef Petr Končický and his team ensure all ingredients are fresh, so guests can savor our delightful dishes. Vítáme Vás u nás na Zátiší. Od centra Janských Lázní je vzdálen pouhých min.


Díky rodinné atmosféře si.

V penzionu je restaurace s kapacitou míst. K široké nabídce nápojů zde vaříme speciality české i zahraniční kuchyně, zaměřujeme se též na přípravu vegetariánských a dietních pokrmů. Nabízí Wi-Fi zdarma a dvůr se společenským prostorem. Pokoje Penzionu Zátiší jsou světlé a mají dřevěné podlahy a vlastní koupelnu se sprchou. K dispozici je i LCD TV a lednička.


Vítejte v jedné z nejstarších obcí západních Krkonoš. Návštěvník našich nejvyšších hor ji nemůže přehlédnout, projíždí-li horskou krajinou z Jilemnice do Rokytnice nad Jizerou. Nabízí ubytování v prostorných pokojích s vlastním sociálním zařízením, televizí a wi-fi připojením. K penzionu náleží rozlehlý pozemek s travnatým hřištěm, dětským hřištěm se skluzavkou, prolézačkami a pískovištěm, řekou Úpou a dalšími možnostmi. Penzion má také bar, kde mohou hosté ochutnat místní.


Vytvoříme pěknou atmosféru při posezení. Připravíme pro vás speciality i tradiční českou kuchyni. Pro děti je k dizpozici dětský koutek. Každoroční úklidová akce, kdy se zapojí místní obyvatelé a chalupáři, ale mnohdy i hosté, kteří mají Malou Úpu rádi. V letní sezoně je možné posedět na terase.


Ubytujte se v tradiční horské rodinné chalupě Yveta na Horních Mísečkách. Pension Yveta je depandancí Pensionu Horské Zátiší.

Odesláním vyplněného on-line formuláře uděluji v souladu se zákonem č. Horský penzion se nachází v Krkonoších v nadmořské výšce 9m, v horní části turistického a lyžařského centra Benecko. Nabízíme ubytování v 2-lůžkových pokojích se stravování v naší restauraci. Poloha penzionu je ideální pro celoroční turistiku, cyklistiku, sjezdové i běžecké lyžování. Jak se k nám dostanete.


Nabízí restauraci s barem, infra saunu, solnou jeskyni a bowlingovou dráhu. Každý z prakticky zařízených pokojů je vybavený satelitní TV, bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou se sprchovým koutem. Vedle penzionu se nachází večerní lyžování.


Ubytování na Benecku v Krkonoších v pensionech, apartmánech a hotelech. K ubytování na Benecku Vám můžeme doporučit více jak zařízení, pronajímají volné pokoje, apartmány, penziony i hotely, chaty a chalupy. Nový 3-lůžkový apartmán s možností přistýlky.


Vlastní sociální zařízení a vybavená kuchyňka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky