pátek 16. února 2018

Nemrznoucí směs do ostřikovačů lidl

LETNÍ SMĚS DO OSTŘIKOVAČŮ - v Lidlu ČR. Pro vyhodnocování návštěvnosti webových stánek a optimalizaci marketingových aktivit využíváme cookies. Kvalitní čisticí mrazuvzdorná kapalina do všech typů ostřikovačů motorových vozidel. Chrání ostřikovací systém před korozí.


HAPPY CAR je čirá kapalina modrého zbarvení, charakteristické vůně.

Jedná se o směs alkoholů, destilované vody, tenzidů a inhibitorů koroze, obsahuje aroma Cool. Nemrznoucí směs do ostřikovačů s vůní. Obsahuje povrchově aktivní látky, které zaručují snadné odstranění nečistot.


Nepoškozuje plasty, pryže, polykarbonáty a lak. Tak po přečtení článku jsme hned chytřejší. Co se vám vybaví, když vyslovíte – nemrznoucí směs do ostřikovače?


Asi ten alkoholově nepříjemný zápach, který se dostane při použití ostřikovačů do interiéru vozu a který pak pracně dostáváte zase ven.

V tomto ohledu se dá říct – časy se mění. Ze sedmi testovaných kusů jen čpěly tímto nepříjemným. ROX Zimní kapalina do ostřikovačů -30°C l. Nenarušuje lak, ani pryžové a plastové díly, chrání zařízení ostřikovačů před korozí. Nejhůře v testu dopadla právě směs , která slibovala rozmrazovací schopnosti až při minus stupních.


Při přezkoumání ale hodnota vyskočila jen na minus 28. Směsi nemrznoucí do minus 3 mrzly už kolem minus 25. Zimní nemrznoucí směs do ostřikovačů CARLINE Zimní kapaliny do ostřikovačů s bodem tuhnutí - 30°C.


Dokonale ochrání před zamrzáním skel a zaručí bezpečnou jízdu. Tím rozhodujícím je něco zcela jiného. Kapaliny do ostřikovačů.


Tekutiny do ostřikovačů jsou směsí: destilované vody, obvykle směsi etanolu a butanonu, do ethylenglykolu, dále povrchově aktivní látky a samozřejmě parfému i barviva. Jde v jistém smyslu o alchymii, takže je na odbornících. Existuje letní a zimní směs do ostřikovačů.


Kdyby totiž kapalina v nádržce zmrzla, jednak by byla v tu chvíli nepoužitelná, a jednak by mohla poškodit ostřikovací zařízení kvůli zvětšení svého objemu.

V zimě je pochopitelně zapotřebí použít nemrznoucí směs do ostřikovačů. Nádržka i hadičky by mohly prasknout. Směs do ostřikovačů zimní Rox za akční ceny #128176;. Další slevy motorových olejů a kapalin na Kupi.


Je parfemovaná směs do ostřikovačů všech typů motorových vozidel. Pro zachování čisticího účinku se dále nedoporučuje ředit. Iron nemrznoucí směs do ostřikovačů (-20°C) podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. ZIMNÍ SMĚS DO OSTŘIKOVAČŮ 3L ( -20°C) Detail zboží. Brzdové kapaliny Aditiv do nafty Odstraňovač vody v benzínu. A to, zda odolají deklarované hodnotě - °C.


Není příliš oblíbený pro použití v průmyslu, nicméně je obsažen například v některých kapalinách do ostřikovačů , odmrazovačích a aditivech do benzinu. Nakupte nejlevněji přes Heureku. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


MOTUL, Repsol, TOTAL a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky