čtvrtek 15. února 2018

Automatická plnička klimatizace

Automatická plnička klimatizace

Komfortnější variantou je plnička klimatizací Golemtech Clima K1s databází vozidel, tiskárnou a plně automatickými funkcemi. Tento přístroj pro čištění klimatizace je v programu a reprezentantem páté generace automatických přístrojů ECOTECHNICS a provádí automaticky celý sled operací, včetně. Tato kapalina má v průběhu času tendenci z klimatizačního okruhu unikat – proto je dobré mít po. Plně automatická mobilní plnička klimatizace italské výroby s českým softwarem. Programy na odsávání, recyklaci, vakuování, kontrolu netěsnosti a plnění oleje.


Kompletní se všemi hadicemi a koncovkami. Plničku lze využít k odsávání a plnění oleje a chladicí kapaliny. Celý pracovní postup se dá kont.


Nabízíme plničky klimatizací od italského výrobce ITECH. Plnička je vyvinuta na základě potřeb našich. Ačkoliv si během jejího pořízení budete muset nepatrně připlatit, odmění se vám nižší a relativně vyrovnanou spotřebou.


Automatická plnička klimatizace

Automatická plnička klimatizací s vlastní databází hodnot. DEEP CLEANING The Nastiest Car Ever! Complete Disaster Full Interior Car Detailing Transformation! Za skvělou cenu poskytne automatická plnička klimatizace ECOTECHNICS špičkové technologie ECOTECHNICS a automatický provoz s výjimkou napuštění nového oleje. Cyklus jednotlivých operací.


ALASKA PREMIUM je plně automatická plnička Magneti Marelli, vyvinuté pro diagnostiku a servis klimatizace. Tato plnička klimatizace je špičkou výrobního programu firmy ECOTECHNICS, nejen proto, že patří k těm málo přístrojům se skutečně plně automatizovaným procesem odsávání, recyklace a plnění autoklimatizací, ale vyznačuje se též několika vyjíímečnými funkcemi například odsání až chladiva. Odsávání a plnění chladicí kapaliny R134a. Zcela automatická plnička klimatizace , odsávání oleje a plnění oleje. Plničky klimatizace Dezinfekce klimatizace.


Klimatizace akční nabídka 73. Kč Balíček GV STP007D pro obě chladiva! SLEvy produktů až VÍCE NEž 1AKČNÍCH POLOŽEK AKČNÍ CENy. Uvedené ceny jsou bez DPH.


Dnes má klimatizaci v autě skoro každý, a je potřeba mít přístroj na její servis. Plne automatická plnička klimatizácie výkonovo zrovnateľná s najlepšími plničkami na trhu, s mnohými špeciálnymi funkciami, tlačiarňou, možnosťou aktualizácie databázy vozidiel, balíčkom príslušenstva zdarma a to všetko za cenu najlacnejších plničiek na našom. Zařízení je vhodné pro čištění klimatizační soustavy.


Změnu chladiva lze zajistit výměnou příslušenství a malým servisním zásahem. Databáze vozidel pro R134a (aktualizace přes USB port). Prodám novou plničku klimatizací aut, s plnou dvouletou zárukou. Menu kompletně v Českém jazyce, plnička má automatický provoz i automatické navolení parametru chladiva a oleje, dle zvolení daného typu automobilu, který je v databázi plničky.


Tato nejdražší varianta chlazení interiérů aut zvýší spotřebu paliva o až litru paliva. Poloautomatická klimatizace , u níž řidič volí pouze rychlost ventilátoru, spotřebuje víc paliva než automatická. Na druhou stranu bývá při nákupu levnější.


Automatická plnička klimatizace

Komfortnejšie variantom je plnička klimatizácií xs databázou vozidiel, tlačiarňou a plne automatickými funkciami. Využití nejmodernějších technologií a kvalitních součástek činí zařízení ECK NEXT jedním z nejcenějších ve svém oboru na světě. Pohodlné ovládání přes grafické rozhraní.


V rámci cyklu je zahrnuta kontrola netěsnosti. Vnější, LE s žárovkovou lištou,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky