pondělí 26. února 2018

Penzion krkonose

K penzionu náleží rozlehlý pozemek s travnatým hřištěm, dětským hřištěm se skluzavkou, prolézačkami a pískovištěm, řekou Úpou a dalšími možnostmi. Poskytneme Vám útulné a rodinné ubytování , které se postará o Váš klidný pobyt a maximální odpočinek. Learning All About Gutters Metal Roof Installation: Top Homeowner Questions. Metal roofing is easily one of the most popular types of residential roofing material. If it is time for you to replace your roof or if you just have a bit of curiosity about metal roofing overall, you probably.


Wellness Pension Fulda Černý Důl.

Penzion Nad Sněžným potokem Prkenný Důl. Apartmán Štěpanická Lhota. Nabízejí skvělé příležitosti k prožití aktivní dovolené: v létě jsou zde pro turisty i cyklisty k dispozici trasy a stezky různé náročnosti, v zimě je tato oblast vzhledem k nadmořské výšce často vyhledávaným místem pro lyžaře.


V zimě lyžování, v obci vybavená sjezdovka s několika vleky a snowparkem, běžkařské trasy po celém okolí. Pokud hledáte cenově přijatelné a zároveň kvalitní ubytování v Krkonoších, zastavte se u nás. Kromě komfortních pokojů si užijete relaxaci v hotelovém. Součástí každého z apartmánů je vlastní koupelna se sprchovým koutem a toaletou, stejně tak i plně vybavený kuchyňský kout (lednice, mikrovlnná trouba, varná deska, rychlovarná konvice).


Kolem vily se rozkládá velká zahrada, kde se můžou děti i dospělí v létě koupat v bazénu.

Kromě pohodlného ubytování nabízí penzion restauraci a také venkovní posezení na zahradě. Ubytování v Krkonoších, které vám poskytne veškeré pohodlí najdete v penzionu, nacházejícím se nad jedním z nejvýznamnějších sportovních a rekreačních středisek Krkonoš - Rokytnicí nad Jizerou, na polosamotě. Rodinný penzion se nachází na jižním svahu v klidné poloze údolí Svatého Petra ve Špindlerově Mlýně v centrálních Krkonoších, stranou od centra. Kozí hřbety, Stoh a Pláně a další vrcholy Krkonoš.


Komfortní ubytování je pro hosty připraveno v plně a pohodlně zařízených apartmánech několika typů s jednou až třemi ložnicemi a vybavenou kuchyňkou. Hledáte ubytování na horách? Chcete si užít parádní lyžovačku v Krkonoších a přitom neplánujete utrácet desetitisíce za lyžařské zájezdy?


WC, možnost vaření, televizi. Jsme ryze rodinný, moderní penzion v klidném prostředí Malé Úpy v Krkonoších. Přijeďte si k nám odpočinout, nechte své děti užít si pohádkové prostředí a sami si vyčistěte hlavu v přírodě. Nabízíme široké možnosti služeb a aktivit v okolí.


Jsme rodinný penzion na samotě, s překrásným výhledem na jih Krkonoš, z Horních Míseček jsme vzdáleni necelý kilometr. Krkonoše jsou plné cyklistických tras pro začátečníky i náročné cyklisty. Ubytovat se u nás můžete ve dvaceti rekonstruovaných pokojích.


V nabídce máme dvou, čtyř i šestilůžkové. Většina pokojů je vybavena wc a sprchou, některé jen sprchou. Společné prostory jsou také.


Nabízí ubytování v prostorných pokojích s vlastním sociálním zařízením, televizí a wi-fi připojením.

V zimním období můžete díky lokalitě penzionu přímo u sjezdovky lyžovat nebo v nedaleké vzdálenosti využít běžkařských tras. V létě je penzion ideálním. Rodinný penzion Popelka se nachází na hezkém a přírodou obklopeném místě v klidné části Špindlerova Mlýna – Přední Labské.


Díky velmi dobré dostupnosti do centra Špindlerova Mlýna a své příhodné poloze celoročně uspokojí návštěvníky vyhledávající sport, turistiku, aktivní odpočinek i relaxaci a pohodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky