úterý 6. února 2018

Vrtané studny středočeský kraj

Zdroj vody je základním předpokladem pro fungující domácnost. Tam, kde není k dispozici obecní vodovo nebo kvalita vody v něm není dostatečná, přichází na řadu vlastní studna. Zájemcům o vrtání studny nabízíme spektrum velikostí vrtaných studní s garancí kvality. Provádím vrty o průměru 1mm – 2mm s výpažnicemi 1a 1mm, vrty pro inženýrskou geologii a hydrologii, hydrogeologický průzkum, vrty pro opěrné zdi, piloty, oplocení, drenážní vrty (vsakovací), stožáry aj.


Mám oprávnění k provádění vrtů nad metrů.

Vzhledem ke konstrukci je tato technologie vhodná zejména pro objekty, kde je kladen důraz na velké množství čerpané vody a její kvalitu. Společnost Ekovrty provádí vrtané studny. Dodávky, montáž a opravy čerpadel a rozvodů vody. Studnařské práce Praha - Miroslav Divíšek se specializuje na vrtané studny. Provádíme také diamantové vrtání otvorů, vrtařské práce, průrazy do železobetonu, mikropilotáž, cementovou injektáž, osazení vrtu čerpadlem, vyhledání pramene a mnohé další.


Zkušenou firmu na vrtané studny poznáte podle toho, že je schopna po obhlídce terénu a znalosti dané lokality říci v kolika metrech se nachází hladina spodní vody. K tomu se připočítá cca m podvrtání pod hladinu spodní vody a jednoduchým výpočtem dostanete finální cenu za dílo ( vrtané studny ). Naše vrtané studny jsou vhodné pro chaty, rodinné domy, chalupy, závlahové systémy, ale i pro celé firmy, školy, obce, sportovní areály, zemědělské společnosti atd.

Proč si pořídit vlastní zdroj vody? Vítejte na stránkách firmy František Šmejkal, která se zabývá vrtáním studní a souvisejícími službami, včetně například vyhledávání vodních zdrojů. Vrtáme studny pro rodinné domy, chaty a komerční nebo průmyslové stavby. Máme odborné zkušenosti a vrtné práce.


Nabízíme studny na klíč s možností ponorného čerpadla. Zhotovení vrtané studny jako průzkumného vrtu. Vyhodnocení průzkumného vrtu hydrogeologem a následné zhotovení projektové dokumentace vrtu.


Podání žádosti o územní rozhodnutí na umístění stavby studny , následuje povolení vodoprávního úřadu k odběru podzemních vod. Provádíme veškeré studnařské práce, jako kopání, čištění plus dezinfekce a prohlubování kopaných studní. Dále opravy záhlaví studní. Také instalace čerpadel včetně napojení, opravy a výměny ručních pump.


Zajišťujeme kompletní studnařské práce spojené s hloubením, čištěním, renovací a opravami kopané studny , zajistíme i výkopy. Voda - studna až dům, kompletní dodávky čerpacích systémů, oprava ruční pumpy, trhací práce stavební a demolice. Při naší práci využíváme ověřené postupy a techlogie.


Středočeský kraj je územně správní jednotka České republiky, která vznikla 1. Tvoří téměř území Česka a svojí rozlohou se řadí na první místo v zemi.

Ostatní studnařské práce. Webdesign: Grafika jak si přejete, webové stránky. Rostislav Stejskal, všechna práva vyhrazena. Zanedbanou vrtanou i kopanou studnou ohrožujete především vlastní zdraví a také čerpadlo v ní.


Potřebujete postavit studnu? Jste z Kladna, Prahy či okolí a hledáte studnařství? Pokud potřebujete postavit kvalitní studnu, neváhejte se na nás obrátit.


Specialisté na vrtané studny , zkušební vrty pro stavební činnost, čištění příkopů. Smlouva o provedení vrtané studny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky