neděle 25. února 2018

Teplovzdušné topení 12v

Nezávislé teplovzdušné topení 12V , kW - naftové. Nezáleží na tom, kde zastavíte vozidlo. Kdykoli si zahřejte kabinu, a to během pár minut.


Teplo se vytváří spalováním aerosolu nafty v samostatné komoře. V porovnání s jinými způsoby vytápění jako je plyn, benzín nebo.

Plný topný výkon topení 150W s přepínáním výkonu na 150W, 300W nebo 450W při napětí 15V. Díky širší nabídce, vyberete požadované topné těleso podle tvaru a rozměru vyhřívaného objektu. Bezpečné napájení 12V z baterie. Renault Master odtahovka.


Mercedes Benz – topení 44D 12V. Po dohodě můžu zkompletovat. Plně funkční, vyčištěné, předvedu v chodu. Náhradní polyuretanové pouzdro do předních s.

Prodám nezávislé horkovzdušné teplovzdušné topení Eberspacher Airtronic DPlus, naftové, 12V topení , podávací čerpadlo, instalační návod. MINI teplovzdušný PTC ohřívač s ventilátorem, max. Svými obrysovými rozměry snese Planar srovnání s topnými zařízeními jiných značek, a vzhledem k standardním místům pro uchycení se dá vyměnit za. Topení do auta s ventilátorem 12V , 150W, GEKO.


Připravili jsme pro vás sadu topení Planar, která kombinuje KOMFORTNÍ, ale přitom velice JEDNODUCHÉ ovládání. U teplovzdušného topení dochází přímo k ohřevu vzduchu, který je poté rozváděn na požadované místo ve vozidle rozvody vzduchu. Teplovzdušná topení se montují do vozidel, která je nutno vytápět delší dobu např. Topení nasává vzduch zvenčí nebo z interiéru vozidla, který se poté ohřeje a vrátí zpět do interiéru. Topení lze zapnout pomoci manuálního prvku, dálkového ovládání do 1km, předprogramovatelnými hodinami nebo pomocí mobilního telefonu.


DIY Brick Rocket Stove - Cooking Without Power - Duration: 24:08. Webasto Eberspacher Ateso. Vámi vybrané teplovzdušné nezávislé topení či nezávislou klimatizaci namontujeme v naší provozovně či přímo u Vás.


Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! MINI horkovzdušný ohřívač s ventilátorem. Při ° C okolní teplotě ohřeje vzduch na max.


Hlavním prvkem v horkovzdušném topení je topný článek.

C Kvalitní teplovzdušný ventilátor a automatickým PTC udržování teploty. Při vývoji jsou testována v arktických podmínkách a náročných provozech. Topení PLANAR je výsledkem vlastního vývoje skupiny firem Advers a je chráněno vice než patnácti patenty. Důraz je kladen na jednoduchost designu. Prodám horkovzdušné naftové topeni na 12V výkon 5KW,výkon lze regulovat termostatem.


Jednoduchá montáž, montážní materiál dle fota je součástí dodávky. Stačí nalít naftu a zapojit do auta do 12v. Při osobním převzetí mohu ukázat v chodu.


Predám nové, nepoužité teplovzdušné nezávislé kúrenie vrátane celej kompletnej zástavbovej sady (inštalačný materiál, ovladanie, kabeláž, návo čerpadlo atd., není treba nič dokupovať), palivo diesel - nafta, napájenie 12v , vykurovací výkon min.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky