čtvrtek 15. února 2018

Plotostřih akumulátorový

Plotostřih akumulátorový

Akumulátorový plotostřih. Jestliže vás odrazuje tahat za sebou prodlužovací kabel, pořiďte si akumulátorové nůžky na živý plot. Jejich nedílnou součástí je akumulátor, který je vlastně zdrojem potřebné energie. Současné modely jsou mimo jiné navrženy tak, aby bylo dosaženo co nejnižší hmotnosti při aplikování. Síla a vytrvalost díky akumulátorům s nejnovější technologií Samsung.


Plotostřih akumulátorový

Snadná a nehlučná práce s plotostřihem poháněným baterií Redback 40V – žádné omezující kabely ani těžké benzínové motory s nádrží – pouze. Nůžky na živé ploty akumulátorové. Vhodný na pravidelnú úpravu živých plotov a okrasných kríkov.


Otočná rukoväť umožňuje prácu aj na horšie dostupných miestach. Maximální průměr střihu mm. Pro běžné užití je vhodný elektrický či akumulátorový plotostřih.


Plotostřih akumulátorový

Motorový plotostřih je pak vhodný, pokud zrovna v dosahu není zdroj elektrické energie, nebo pokud se nechcete nechat omezovat přívodním kabelem. Můžete tak stříhat živé ploty v každou denní dobu, aniž byste rušili rodinu či sousedy. Velmi výkonné a přitom tiché zahradní nůžky STIHL HSA řady Pro vhodné pro údržbu živých plotů, keřů a jiné zeleně v oblastech citlivých na hluk, jako je okolí škol, administrativních budov, parky, nemocnice, hřbitovy či obytné zóny. Díky akumulátorovému napájení obsluhu při práci neomezují žádné kabely jako u elektrickýchch strojů, zaroveň je oproti použití spalovacího motoru relativně tichý a bez emisí. Díky plotostřihům si zachováte přesnost zahradních nůžek, ale díky motorovému pohonu budete rychlejší a nebude vás to stát žádnou námahu.


V naší nabídce naleznete plotostřih elektrický, akumulátorový či benzinový. V tomto videu se můžete podívat na video kde NAMIR. Aku nůžky na živý plot skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Plotostřih akumulátorový

Bosch, Gardena, Powerplus a dalších. Nabízíme prvotřídní zahradní nářadí renomovaných značek, vyrobeno ze špičkových materiálů, s důrazem na řemeslné provedení, ergonomii, design a nízkou hmotnost. Stříhejte živé ploty snadno, rychle a hlavně bezpečně.


Ta je navíc proměnlivá nejen stářím baterie, ale i okolními podmínkami. Očekávaná provozní výdrž se bude pohybovat od minut. Zahradamá v portfóliu značky AL-KO, Greenworks, Riwal PRO a Wolf-Garten. AKU plotostřih POWERPLUS teleskopický 40V LI-ION 600mm (bez baterie) Aku plotostřih POWERPLUS teleskopický 40V LI-ION 6mm (bez baterie) se řadí do kategorie větších pomocníků na úpravu živých plotů, keřů či stromků. Je zejména vhodný pro použití tam, kde není příst.


STIGA akumulatorový zastrihávač - tvarovač SGM 1AE. Hrúbka strihu tvarovača mm. K zastrihávaču aj textilný kufrík. STROJ NELZE DODAT ZÁSILKOVOU SLUŽBOU Z DŮVODU NUTNOSTI ZPROVOZNĚNÍ. S vhodným 40V akumulátorem s technologií značky Samsung (Lithium-iontový akumulátor bez paměťového efektu) vydrží plotostřih pracovat až minut.


Protiběžný střih z kvalitní oceli s diamantovým broušením. Průhledný kryt proti polétavým částem. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.


Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky