středa 7. února 2018

Tatramat eo 120 el navod

Nástenný tlakový zásobníkový ohrievač vody so smaltovanou oceľovou nádržou v hranatom prevedení. Jeho nerezová príruba s ohrievacím telesom je vybavená antikoróznou horčíkovou ochranou. Prístroj je riadený elektronickou reguláciou. Elektronika disponuje tromi ECO-programami zabezpečujúcimi úsporu energie a ďalšími funkciami ako sú: protimrazová ochrana, obmedzenie. Závěsný tlakový zásobníkový ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádrží v hranatém provedení.


Přístroj je řízený elektronickou regulací.

Tatramat EO 1EL od 35€ - Heureka. Nástěnný tlakový zásobníkový ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádrží v hranatém provedení. Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu 1litrů s rychloohřevem a elektronickou regulací. Kč Cena je uvedena včetně RP a DPH.


Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Technické parametre: Menovitý obje1l. Elektrické akumulačné tlakové ohrievače vody, bojlery, s rýchloohrevom.

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. U vybraných prodejen zobrazujeme níže jejich skladovou dostupnost. Ta je aktualizována každých minut, přesto doporučujeme v případě zájmu o koupi zboží na prodejně předem tuto kontaktovat, a to zejména je-li dostupnost 1-kusy.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Zásobníkový elektrický ohřívač vody s objemem 1l Celý popis a technické pa.


Tyto ohřívače již v předstihu zohledňují připravovanou. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. TATRAMAT Bojler EO 1EL v akci. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Vážení zákazníci, od 14. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Katalog návodů Požádat o návod Naši partneři Napište nám. Potřebujete český manuál pro Bílá technika? Nevíte si rady s výrobky Bílá technika a potřebujete návod k použití?


U nás máte velkou šanci, že jej najdete!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky