úterý 13. února 2018

Vega sekačky

Sortiment výrobků má široký záběr od malých vyžínačů, elektrických sekaček, benzinových sekaček, křovinořezů, motorových pil, sněhových fréz až po velké štípače na dřevo. Turbo sběrací nůž BBB 540mm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Vega sekačky

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kdo vyrábí sekačky VeGA VeGA je značka sekaček, skleníků, kamen, křovinořezů, kultivátorů, sněhových fréz nebo štípačů na dřevo pro hobby až poloprofesionální využití.


Benzínové, neboli motorové sekačky jsou vybaveny spalovacím motorem, tudíž nevyžadují žádné připojení na elektrickou síť. V tom spočívá jedna z jejich hlavních výhod – lepší mobilita a do určité míry i výkon, který si poradí s daleko náročnějším terénem. To se nejvíce projevuje při sečení vlhké trávy, která má tendenci k nadměrné lepivosti ke dnu sekačky. Vaší registrací k odběru novinek potvrzujete, že jste se seznámil a souhlasíte s uchováním výše uvedených osobních údajů pro účely zasílání reklamních sdělení na Vámi zvolený e-mail. Sekačky VeGA a WEIBANG v TV GONDÍCI s. Nabízíme video tohoto produktu.


Vega sekačky

Nezoufejte, my jsme při testování tuto disciplínu důkladně prověřili. Pohon sekačky zajišťuje silný čtyřtaktní motor značky VeGA , OHV o výkonu 5HP. Velkou předností této sekačky je variabilnost použití in což znamená, že motorová sekačka VeGA HWXV 6ins pojezdem umí sbírat posečenou trávu do koše, mulčuje, a nebo může vyhazovat trávu bočním deflektorem i zadním deflektorem ven. Budou mít vysokou výkonnost, široký záběr nad centimetrů a sběrný koš o objemu přes litrů , navíc v této kategorii je zcela běžný pojezd.


EU Benzínové sekačky AL-KO Benzínové sekačky - S výrobou benzínových rotačních sekaček máme zkušenosti více jak let. Pro každý požadavek najdeme správné řešení. Rotační benzínové sekačky bez pojezdu disponují obvykle koši o objemu – l. Objem palivové nádrže se odvíjí od výkonu a objemu motoru, obvykle dosahuje – l. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Hodnocení produktu: (3recenzí). Kvalitní zpracování, bohatá výbava, variabilita funkcí a skvělý ergonomický design, to jsou přednosti této univerzální sekačky s pojezdem určené pro středně velké travnaté plochy. Prodáváme motorové a elektrické sekačky , zahradní traktory a traktůrky, vyžínače, křovinořezy, řetězové pily a plotostřihy. Záběr Záběr u sekačky je šířka pruhu, který sekačka poseká. Stroje vybavené pojezdem mají vlastní převodovku, která zajišťuje samočinný pohyb stroje.


Takový stroj není nutné při práci tlačit, stroj se pohybuje sám. Naše sekačky jsou díky nízké hmotnosti a ovladatelnosti vhodné prakticky pro každého. VeGA Zahradní technika VeGA nabízí ze svého sortimentu velice zajímavé produkty pro hobby až poloprofesionální využití. V sortimentu naleznete sekačky , zahradní nábytek, křovinořezy,sněhové frézy, skleníky, houpačky a štípače dřeva, které si již dlouhou dobu prodávají na evropských trzích. Pokud hledáte spíše levné sekačky na trávu, pak doporučujeme značky Hecht, AMA, GTM nebo World.


Najdete u nás jak elektrické sekačky , tak i benzínové sekačky. Naši nabídku jsme rozšířili také o další skvělé pomocníky – tzv. U sekačky VeGA 5SXHE si můžete vybrat, zda trávu sbírat do koše, mulčovat, odhodit na stranu anebo vyřádkovat. Vám ušetří spoustu času.


S rotační sekačkou VeGA 5se i pro vás stane údržba zahrady radostí. Akumulátorové sekačky na trávu jsou stejně výkonné jako ty benzínové – rozhodně nijak nezaostávají. Rozdíl je v tom, že o trávník bude pečovat produkt šetrný k životnímu prostředí, který nemá kabely, nepotřebuje benzín, nekouří, není tak hlučný ani tolik nevibruje a vystačí si s minimální údržbou. Benzinové sekačky VeGA na Alza.


Vega sekačky

Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Používáním našich webových stránek s užitím cookies souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky