úterý 6. února 2018

Raid do zásuvky

Pak ji to teda nesvědilo, ale Raid jsme přesto dali. Všichni komáři se slítli na ni! Raid používám, ano, je to chemie, ale bohužel potřebujem mít otevřeno na zahradu kvůli psovi, takže síťka v našem případě nic neřeší. Komárů tu je docela dost, kolikrát jich večer vidím zepár na zdi. Ale jen co dám do zásuvky Raid , za chvíli jsou pryč.


Nechávám u toho ale vždycky otevřenou ventilačku nebo.

Ahoj, a nezkoušeli jste ten raid či biolit do zásuvky ? Jedna holka je astmatička a dráždí jí to, tak to zapneme na hodinu než jdou spát, pak vyvětráme (komáři údajně cítí zbytky zápachu a nevletí dovnitř), holce to pak už nevadí a komáří štípance nejsou :-) Dělá se i dětská hypoalergenní. Určite poznáte, keď vás v noci otravujú komáre a nedajú vám spať. Preto by ste si mali zaobstarať tento elektrický odparovač Raid , ktorý vás zbaví týchto starostí raz a navždy. Raid do zasuvky proti komarum navod NEJRYCHLEJŠÍ. Raid se suchými náplněmi vás ochrání proti dotěrným komárům až hodin.


Ochrana před hmyzem Chicco proti komárům do zásuvky. Raid proti lezúcemu hmyzu je efektívny prípravok s okamžitým nástupom účinku.

Vyhubí šváby, mravce, pavúky, rybenky a iných nepozvaných návštevníkov. Zatočí aj s muchami, osami a pod. Pro větší efekt zasuňte Raid proti komárům do zásuvky nejlépe již před spaním. Poté nechte Raid elektrický působit celou noc. Elektrický odpařovač tekutý nebo na polštářky.


Do elektrických odpařovačů, neboli elektrických odpuzovačů hmyzu, se používají tekuté náplně nebo suché polštářky. Ste v noci proti komárom úplne bezradní? Odpudzovač komárov do zásuvky si s nimi poradí a vy môžete pokojne spať.


Odpudzovače tohto tipu majú veľmi rýchly a trvalý účinok a pred komármi vás bude chrániť celých nocí. Svetlo z izby komára síce priláka, ale odpudzovač komárov Raid či Biolit ich dnu nepustí. V boji proti lezoucímu hmyzu je ideální nástraha na mravence s insekticidní látkou. Mravenci tuto látku přenáší do hnízda, kde postupně hynou. Nástrahy na mravence můžete použít jak v interiéru, tak venku.


Při větším výskytu mravenců použijte několik nástrah, do týdnů dojde k úplnému vyhubení, včetně larev. Raid sprej proti komárom a muchám 400ml RAID hubič lietajúceho hmyzu. Balenie obsahuje strojček do zásuvky s ks náplní a ďalších náplní navyše. Moderná elektronika zlyháva v boji proti hmyzu častejšie ako chemický.


RAID proti lietajúcemu hmyzu vankúšiky – náhradná náplň do elektrického.

Jen je zde vyloženě uvedeno: PŘÍPRAVEK LEZ POUŽÍT V OKOLÍ PSŮ A ROSTLIN. Tak prý na Baali jsou stejné zásuvky , jako u nás, žádná redukce není třeba, ale ještě si to raději ověřte. Každý den stovky novinek v nabídce.


A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Odpuzovač komárů do zásuvky. Představujeme elektrický odpuzovač komárů, který díky elektrickému poli, jež vytváří, účinně přítomnost tohoto nepříjemného letního hmyzu u vás doma eliminuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky