pondělí 12. února 2018

Soh 3007be

Soh 3007be

Chcete doručit zboží do Česka? Hasonlítsa össze az árakat! Veškeré informace o produktu. Elektrický olejový radiátor se žebry.


Soh 3007be

Speciální konstrukce topných článků se zaoblenými hranami. Praktické kolečka usnadňují přemísťování podle vaší potřeby. W se postarají o účinné vyhřátí místností s plochou mtak, abyste si mohli užít příjemného tepla domova.


Gyorsan felmelegíti a szobát. Tekintsd meg a termék információit. A fűtőelemek speciális konstrukciójúak, lekerekített sarkakkal. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. A galériában való navigáláshoz használhatja a billentyűzet fel és le gombjait, valamint a bezáráshoz az Esc billentyűt.


A forgó termosztát segítségével könnyedén beállítható és megőrizhető a szoba kívánt hőmérséklete. Použitím stránek s tím souhlasíte. Zakázat je můžete v nastavení prohlížeče, budete pak ale omezeni v některých funkcích. Díky zaobleným hranám je bezpečnější. Nabízí stupně výkonu a hodí se pro místnosti do m2.


Ideální do pokojů o velikosti do 20m2. Radiátor je opatřený otočným regulátorem termostatu, který umožňuje nastavit a. Vlastnosti: Špeciálna konštrukcia vykurovacích článkov so zaoblenými hranami výrazne obmedzuje riziko detských úrazov. W moči in ponuja stopnje. Odlikuje ga tiho delovanje in visoka akumulacija toplote, kar pomeni, da radiator oddaja toploto še dolgo časa po samem izklopu.


Soh 3007be

W) Pre miestnosti o ploche do. Topení, kotle, ohřev vody a regulace od tuzemských a zahraničních výrobců. Kontakt : Kontaktní formulář : Ceny paliv : Info o zboží : Vý. Radi tiho i ima visoku akumulaciju topline što znači da će održati toplinu i nakon što se isključi. Uz pomoć termostata možete podesiti željenu temperaturu prostorije koju radijator sam održava.


Ima dvo-sistemsku zaštitu od pregrijavanja. Kedvenc márkáink betöltése folyamatban. Az Extreme Digital számára fontos a Vásárlóink és a Dolgozóink testi épsége,. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.


Internetový obchod Patro. Nakupujte elektroniku, počítače, notebooky, LCD televizory, kuchyňské potřeby, knihy, dárkové zboží. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Monday to Saturday: 7am - 11pm.


Sundays, Public Holidays: 8am - 10pm. To book online, please use the panel above. Hétfőtől-Péntekig 8-óráig tartunk nyitva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky