čtvrtek 8. února 2018

Opravy plynových spotřebičů plzeň

Zabýváme se prodejem, dodávkou, montáží, servisem, revizí a údržbou plynových spotřebičů. Plynoservisy a plynové spotřebiče v Plzni-město a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Karel Hranička, fa. Servis kuchyňských plynových spotřebičů Plzeň. Záruční i pozáruční servis.


Autorizovaný servis plynových kotlů a elektrokotlů.

Revize domovních plynovodů a spotřebičů. Montáže plynových zařízení. Zavolejte si dopředu na telefon , zda je volný termín pro návštěvu u Vás v místě instalace. Provádím servis a opravy plynových spotřebičů.


Naši hlavní činností jsou opravy a servis plynových spotřebičů. Roční zákonné prohlídky spotřebičů. Uvedení spotřebiče do provozu. Plynař pro Plzeň Jiří Brandtlík nabízí plynařské práce, montáže a opravy domovních plynovodů, rozvody plynového potrubí, přípojení plynových kotlů, revize a další.


Plynoinstalatéři Plzeň - komplexní instalatérské práce z oboru plyn a plynová zařízení.

Náš plynoinstalatér Plzeň nabízí služby projektování plynu,montáže plynu, servis plynových zařízení, rekonstrukce plynu, plynové kotle a plynová topidla pro město Plzeň a Plzeňský kraj. Hledáte spolehlivou firmu pro servis a opravy plynových spotřebičů ? Vsaďte na léty prověřenou profesionalitu a férový přístup. Naše společnost se specializuje na servis plynových spotřebičů (především značek Mora, Gamat a Karma) a nabízí také instalatérské služby. Servis, opravy a montáž plynových spotřebičů. Plynové kotle Plynové zářiče Plynové sporáky Jestliže má být provozování plynového kotle během otopné sezony bezporuchové, je třeba předcházet jeho závadám a to zejména pravidelným servisem.


Dodržením těchto lhůt pro revize plynových spotřebičů předejdete problémům s plněním v případě pojistných událostí ze stran pojišťoven. Kde servis plynových kotlů provádíme? Sídlíme v Plzni ve Farského ulici 20.


Nejčastěji poskytujeme prodej, montáže a servis zákazníkům z Plzně a přilehlých obcí a měst. U nových plynových kotlů, které jsou v záruce, je jednou z podmínek pro případné uznání záruky. A jelikož jde o Vaši bezpečnost, nepodceňujte pravidelné kontroly a revize plynových spotřebičů a nechte si je jednou za rok zkontrolovat.


V případě, že není k dispozici. Opravy provádíme v běžných případech do hod. Jsme autorizovaná servisní organizace značek WOLF, JUNKERS, MANDÍK, ALFAPLYN.


Touto metodou je možno přetěsnit závitové spoje jak domovního plynovodu od HUP po uzávěry plynoměru, tak bytových rozvodů od plynoměrů po uzávěry spotřebičů. Nonstop plynaři - Plzeň , Rokycany, Nýřany, Přeštice, Dobřany a okolí. Od kompletních realizací plynových vedení, přes opravy a rekonstrukce rozvodů, až po drobné opravy.

Realizace, opravy a rekonstrukce rozvodů plynu. Havárie plynových spotřebičů. Při havárii - vypněte spotřebič, při úniku vody z kotle zavřete pokud možno všechny přívody do kotle a odpojte jej od el.


Při úniku plynu v budově, zavřete hlavní uzávěr plynu (HUP), vypněte hlavní jistič, nepoužívejte žádný plamen (např. svíčku) a otevřete okna a dveře a důkladně vyvětrejte. S námi máte zaručený hodinový servis a profesionální přístup, který si. Instalatér Plzeň - Jiří Brandtlík nabízí instalatérské práce, montáže a opravy domovních vodovodů, rozvody vodního potrubí, přípojení armatur a kotlů, revize a další.


Na základě rozhodnutí vlády ze dne 16.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky