čtvrtek 8. února 2018

Aquaflam vario lend

Aquaflam vario lend

Více informací naleznete na. Aquaflam VARIO wood boiler stove interior installations. A state-of-the-art wood boiler stove that meets the requirements of even the most demanding customers. AQUAFLAM VARIO is the new member to the product range from HS Flamingo s. Highly effective and environmentally friendly.


Aquaflam vario lend

Secondary combustion technology with an efficiency exceeding. Nejmodernější teplovodní kamna, splňující nároky i těch nejnáročnějších zákazníků. Vysoce efektivní a ekologicky šetrná. Technologie sekundárního spalování s účinností přesahující. Inovativní doplňky směřují především ke zlepšení obsluhy krbové vložky.


Free delivery and returns on all eligible orders. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok. Samozřejmostí je externí přívod vzuchu a oplach skla.


Saporo - hnědá sametová. Dvouplášťová konvekční kamna se sekundárním spalování. AQUAFLAM wood boiler stoves and fireplace boiler inserts from HS Flamingo have many above-standard features. These innovative features focus primarily on improving ease of operation. Aukšto naudingumo krosnelės (virš ) turi antrinio degimo sistemą.


Gamyboje panaudotos pačios moderniausios technologijos, kurios atitinka griežčiausias Europos normas. Tato moderní kamna splňují požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků. Zobrazit všechny podobné produkty Zkontrolovat dostupnost krbylevne. Produkt již není dostupný Ověřit dostupnost produktu. Vyrábíme dřevěné pelety a instalujeme kotle na pelety a kamna na pelety.


Kamna můžete napojit na externí přívod vzduchu. Komora je konstruovaná ze šamotových dílců a litinového roštu. Skladem v externím skladu. Nepatria jesenné sychravé dni medzi vaše obľúbené?


Moderný dizajn krbových kachlí. Najmodernejšie teplovzdušné kachle, spĺňajúce nároky aj tých najnáročnejších zákazníkov. Vysoko efektívne a ekologicky šetrné. Technológia sekundárneho spaľovania s účinnosťou presahujúcou. Jedinečné riešenie, ktoré.


Aquaflam vario lend

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Krbová kamna teplovodní NOVINKA ČESKÝ VÝROBEK DOPRAVA ZDARMA. Dostupnost: Na dotaz Zvolte variantu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky