pondělí 26. února 2018

Ponorné tlakové čerpadlo do studny

Ponorné tlakové čerpadlo pro odběr vody z hluboké studny nebo nádrže. Plovákový spínač a 3-stupňová čerpací mechanika. TLAKOVÉ NÁDOBY s vakem AQUASYSTEM PUMPA.


Ponorné čerpadlo do studen a vrtů k čerpání čisté vody. Představujeme osvědčená ponorná čerpadla.

Z široké nabídky ponorných čerpadel představujeme a doporučujeme produkty zejména pro použití v domě, zahradě a pro menší aplikace. E-tech VN 230V 20m kabel, ponorné čerpadlo se spínací skříní s plovákem. Ponorné 5″ čerpadlo do studní, celonerezové provedení. Dvojitá mechanická ucpávka oddělena olejovou komorou. Odnímatelný síťový kabel.


V provedení s plovákovým spínačem, odnímatelný plovákový spínač. Využití při rozvodu vody.

Pokiaľ máte kopanú studňu, p ri výbere zohľadnite predovšetkým výtlak , prietok a dĺžku napájacieho kábla , u čerpadlá do vrtu pridajte navyše požadovaný priemer. Hlubinné tlakové čerpadlo má větší výtlak a dokáže tak vyčerpat vodu z větší hloubky. Můžete je tak využít k přečerpávání vody z nádrží, cisteren, rybníků i bazénů a studen.


Ponorná tlaková čerpadla lze umístit trvale do vody. Lze se tak snadno a rychle dostat k užitkové vodě, se kterou můžete pak dále pracovat. Díky vyššímu tlaku v čerpadlech, je můžete využít ve větších hloubkách i vzdálenostech, s čímž by měly ostatní typy. Výběrem vhodného čerpadla do vrtané studny získáte roky bezstarostného provozu a pohodlného fungování vaší domácnosti.


Vybrat si můžete snadno podle šířky vašeho vrtu. Pro pohodlnou instalaci doporučujeme volit. Vhodné zejména pro zavlažování zahrady, provoz zavlažovacích systémů a pro odběr vody z velké hloubky.


ISP vícestupňové ponorné čerpadlo z nerez oceli 400V, kabel 20m. Vícestupňová ponorná čerpadla s průměrem mm jsou vyrobena z nerezové oceli a určena do hlubinových vrtů. Přípustný obsah písku v čerpané vodě je max.


Jak vybírat čerpadlo do studny Mít vlastní studnu je velkou výhodou, v některých lokalitách dokonce nutností. Pokud je voda kvalitní a studna nevysychá, znamená to nezávislost na dodávkách od vodáren a zároveň i úsporu peněz. Jestliže však nechceme nosit vodu ve vědrech jako naši předkové, je nutné použít k její.

Chcete najít udržitelný způsob, jak využít nashromážděnou dešťovou vodu k zavlažování rostlin? Potřebujete rychle a snadno přesunout vodu z bodu A do bodu B? Pak je toto ponorné elektrické čerpadlo pro vás dobrou volbou. Robustní, pevné a stabilní.


Vertikální kalová, samonasávací čerpadla. Vhodné do studní a nádrží na dešťovou vodu pro zahrady. Speciální konstrukce oběžných kol umožňuje čerpání znečištěné odpadní vody s obsahem pevných částic jako kaly, fekálie, kusovité a vláknité látky, odpadní vody s pískem pro.


V Výkonné elektrické kalové čerpadlo vhodné i pre náročné kvapaliny s väčšími pevnými časticami do milimetrov. Konstrukce a funkce: Přečerpávání srážkové vody do. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Gardena, KÄRCHER, Einhell a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky