čtvrtek 8. února 2018

Santalové dřevo parfém

Který parfém obsahuje složku santalové dřevo ? Velmi příjemný a zároveň velmi populární parfém , určený něžnému pohlaví a často nazývaný červeným elixírem lásky. Vůně této toaletní vody je mnohoznačná, stejně jako láska sama a charakteristické rysy této vůně jsou téměř identické, jako v případě vášnivé zamilovanosti. Přečtěte si celou recenzi. Santalové dřevo je po ebenovém dřevu druhým nejdražším dřevem na světě.


A není divu, když má tolik možností využití.

Exotický nádech santalového dřeva je hřejivý a její. V Indii jsou tyto stromy chráněny státem a je zakázáno je kácet - ať již na soukromých pozemcích či pozemcích náležejících církvi - dříve, než strom dosáhne věku let. Kč Men Rock Dárková sada na hole. Essens – voňavý svět parfémů a kosmetiky s colostrem Kvalitní české parfémy Essens za přijatelnou cenu. Společnost Essens je ryze českou firmou, která vyrábí parfémy se stejným složením jako známé světové značky (Dior, Chanel, Hugo Boss, …), ale za nižší ceny.


Na západě je olej ze santalového dřeva známý především pro své použití v kosmetice a parfumerii. Vůně plná paradoxů - horká a přitom ledová, křehká a přitom silná, mužná a něžná zároveň. Základ: otočník, suchá.


Je stvořená pro ženu delikátní, elegantní a vytříbenou, která ví o své.

Složení, ve kterém dominuje cedrové a santalové dřevo , řadí vůni spíše pro podzimní a zimní měsíce. Christian Dior J’adore. Originální zaoblený flakon odkazuje ke svému původu v Itálii.


Květinově-ovocná vůně parfému Dior J’adore kombinuje meloun, hrušku a bergamot s vůní květin jako je fialka, orchidej a. Je pravý čas se na nějakou dobu vzdát svěžích květinových a ovocných vůní, které jsou typické pro horké letní dny. Právě teď přichází znovu na scénu těžší, lehce kořeněné vůně, které jsou pro podzim a zimu jako stvořené. Santalovník bílý dorůstá výšky až metrů, je poloparazitický, stálezelený, s pilovitými lichozpeřenými listy, plody drobné, kulovité, nejedlé. Mezi jasné favority patří domácí parfém z levandule. Levandulový esenciální olej připravíte i doma, takže si můžete užít výrobu od začátku do konce.


Oblíbený je také kokosový parfém , hlavně z důvodu, že v parfumeriích se kokosové vůně těžko shánějí. Po kokosovém esenciálním oleji je na eshopech potřeba. Pomůže vám vytvořit uvolněnou atmosféru, očistí vás od stresu i negací a zbaví vás starostí. Dřevo má vysoký obsah vonných silic ve formě aromatického oleje. ESSENS 1- parfém 15ml, ESSENS 1- tělový balzám 200ml, ESSENS 1- tělový balzám 200ml, ESSENS 1- tělový balzám 200ml, ESSENS 1- tělový balzám 200ml, ESSENS 1- tělový balzám 200ml, ESSENS 1- tělový balzám 200ml, ESSENS 1- tělový balzám 200ml, ESSENS 1- tělový balzám 200ml, ESSENS 1- tělový balzám 200ml, ESSENS 132.


Náš velice vzácný a luxusní santalový olej pochází z jedinečné lokality Nové Kaledonie v Jižním Pacifiku a vyznačuje se mimořádně prvotřídní kvalitou. Seznam svůdných vůní by nebyl kompletní bez Coco Noir od Chanel. Tento parfém je naprosto okouzlující.


Bílé pižmo ve spojení s pačuli, růží a jasmínem, doplněné o santalové dřevo voní naprosto neskutečně!

Nedokážu si představit vůni, která by byla vášnivější než Coco Noir! Parfém se svěží „zelenou“ vůní. Vše, co jste kdy chtěli vědět o parfémech (ale báli jste se zeptat) Více informací.


Vanilka, benzoová pryskyřice, muškátová šalvěj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky