pondělí 26. února 2018

Dveřní clony multivac

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Essensse NEO - VCEPobočka Raiffeisen banka, Brno. Při použití vzduchové clony dojde k zamezení nežádoucího průniku chladného vzduchu v zimním období a teplého vzduchu do klimatizovaných prostor v letním období, jako jsou například obchody, restaurace a sklady. Pomocí proudu vzduchu dojde k oddělení vnitřního a vnějšího prostředí.


Vzduchové clony tak napomáhají.

Uplatnenie nájdu predovšetkým v nákupných strediskách, bankách, hoteloch, reštauráciách, administratívnych budovách, skladoch, výrobných halách a pod. Pri použití vzduchovej clony dôjde k zamedzeniu nežiadúceho prieniku chladného vzduchu v zimnom období a teplého vzduchu do klimatizovaných priestorov v letnom období, ako sú napríklad obchody, reštaurácie a sklady. Pomocou prúdu vzduchu dôjde k oddeleniu vnútorného a vonkajšieho prostredia. Průmyslová vzduchová clona pro dveřní otvory až do výšky (šířky) m (m při oboustranné instalaci). Duální Airstream systém zabrání tepelným ztrátám v proudu vzduchu a tím snižuje požadavek na topný výkon clony.


Clona je vhodná pro horizontální i vertikální instalaci. Výstavní tour byla zahájena prezentací firmy MultiVAC , v Ostravě na výstavě InfoTHERMA.

Přečtěte si, jak fungují dveřní clony , teplovzdušné vytápěcí jednotky, větrací a rekuperační jednotky. Mechanický dveřní spínač DS dokáže zapnout či vypnout zařízení podle toho, v jaké poloze se nachází dveře (zda jsou otevřené nebo zavřené). Hlavní funkcí dveřních clon ELiS C je vytvoření vzduchové bariéry v prostoru otevřených dveří, která zamezí pronikání chladného venkovního vzduchu do vnitřního prostoru v zimě, respektive teplého vzduchu v létě.


Dveřní clony Teddington vynikají technickým řešením a vysokou úrovní designu. Rozmanitost variant umožňuje ideální volbu vhodné clony pro každý typ objektu od zdravotnických zařízení, administrativních budov až po nákupní střediska nebo kulturní centra. Velkoobchod s kompletním sortimentem pro vzduchotechniku a vytápění. Zboží od renomovaných českých i zahraničních dodavatelů.


Technická podpora, prezentace výrobků, návrhové programy, e-shop. Sortiment: vzduchové clony , větrací a rekuperační jednotky, ventilátory, komponenty. Teplovodní modely vybaveny filtrem, odvzdušňovacími a odkalovacími ventily a vysoce výkonným výměníkem s rezervou výkonu. Modely dveřní clony Nucleo se dodávají až do m délky s případným možným řetězením clon pro jediné ovládání.


Na přání též možno dodat nerezové provedení pláště jednotky. Zde byla odborné i laické veřejnosti poprvé představena novinka z řady rekuperačních jednotek DAPHNE , která je určena pro rezidenční segment a nově s možností ovládání přes mobilní aplikace AirGENIO App. ELEKTRODESIGN ventilátory spol.


Dodávame produkty pre komplexné riešenia vzduchotechniky.

Ak si neviete poradiť s výberom, môžete sa obrátiť na našich technikov, či obchodníkov. Ponúkame zaujímavé možnosti spolupráce. Ovládání clony pomocí dveřního kontaktu DCet nebo DCm a nástěnného regulátoru s termostatem TS. Náš e-shop funguje bez omezení. Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech.


Elektrická vytápěcí zařízení, průmyslová topidla, vzduchové clony. Dodáním kvalitních vytápěcích systémů na klíč pro průmyslové objekty, sklady, zdravotnická zařízení, školy, tělocvičny, sportovní haly, kancelářské a komerční prostory se zabývá firma SEFEN spol. Sloupové provedení designové dveřní vzduchové clony Compact 400. Obrovskou výhodou této clony jsou velmi malé rozměry zařízení (průměr 4mm). Standardem pro tyto dveřní clony je masivní kotevní deska zařízení.


Připojení všech médií je vedeno skrytě spodem již zmíněnou kotevní deskou. Nabízíme vzduchové clony , větrací a rekuperační jednotky, nástěnné, potrubní i střešní ventilátory včetně vzduchovodů. Provádíme technické poradenství před nákupem. Clona ARCUS je vertikální provedení dveřní vzduchové clony určené pro karuselové dveře.


Dveřní vzduchová clona ARCUS Vertikální dveřní clona. Velmi plochý profil zařízení a ergonomické tvary dávají jednotce vzduchové dveřní clony nezaměnitelné charisma. Kombinací nerezových dílů na opláštění dveřní clony.


Clony STANDESSE jsou zárukou vysokého clonícího efektu a topného výkonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky