pondělí 19. února 2018

Hesti hradec králové

Hesti group je společnost s 25-letou tradicí. Díky širokému prodejnímu portfoliu najdeme řešení pro téměř každého dopravce. Nabízíme také ojeté vozy s garancí původu, plně servisovaná vozidla v autorizovaných dílnách. HESTI HRADEC KRÁLOVÉ (pozice) Hledá se profi automechanik!


Hledáme nového kolegu do našeho týmu na pozici mechanik. Náplň práce: Diagnostika, opravy a údržba nákladních vo.

Servisní síť společnosti Hesti splňuje veškerá kritéria a disponuje autorizovanými servisy MAN s plně vyškoleným personálem. Společnost HESTI jako importér návěsové techniky KRONE, STAS, LANGENDORF, D-TEC, O. NOOTEBOOM zajišťuje také kompletní servis a náhradní díly. Největší prodej a servis MAN truck v Čerské republice. Servisní síť devíti autorizovaných servisů na vozidla MAN a návěsy KRONE, autorizovaný servis VW Užitkové a osobní vozy, garanční prohlídky, záruční i pozáruční servis nákladních a užitkových vozů, tahačů a návěsové techniky. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a e-mail HESTI , spol.


Hradec Králové , Plotiště nad Labem. Prodej a servis dopravní techniky. Help Line - hodin denně.

Celá servisní síť drží HELP LINE – jsme tu pro Vás hodin denně, sedm dní v týdnu. Volejte nejbližší servis, pomůžeme Vám v nouzi na silnici. POMÁHÁME seniorům, nemocným, umírajícícm, rodinám pěčujícím o dítě s postižením, lidem bez domova, lidem ohroženým domácím násilím, lidem v nouzi nebo v krizi. Na základě splnění technických a kvalifikačních standardů, vybavení servisu předepsaným vybavením a získání prováděcích certifikátů dle požadavků zastoupení MAN, byla firmě Hesti přidělena autorizace k provádění servisních prací a oprav pro užitková vozidla značky MAN.


Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. SPOLEČNOST GTS POBĚŽOVICE. Aktuální informace o počtu zaměstnanců, obratu, sídle společnosti.


Ověřený kontakt z katalogu firem ÉTER. Servisy KRONE naleznete po celé České republice v rámci společnosti HESTI GROUP. Leží na soutoku Labe s Orlicí a je součástí hradecko-pardubické aglomerace. Vítejte ve světě efektivity společnosti KRONE Objevte program návěsů, který je celoevropským měřítkem v inovaci a kvalitě.


Servisní i prodejní partnery společnosti GTS Poběžovice naleznete po celé České republice. Díky naší rozsáhlé servisovně prodejních sítí jsem připraveni se o Vás postarat kdekoliv na cestách. H HESTI GROUP - ochranná známka, majitel HESTI s. Web pro hrdé vlastníky MANů.


Hlavní den oslav je ve středu 16. MAN TGL – pro jízdní dynamiku, která přesvědčí. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů.

Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. Co možná nejkratší termín dodání je pro nás prioritou. Německý výrobce a tedy značka Langendorf je známá již 1let a patří mezi nejznámější výrobce užitkových vozidel na světě.


Systém DWC SYSTÉM DWC – již nikdy přetížení. Předností systému DWC u tahače je dodržení povoleného zatížení na nápravu a snížení opotřebení pneumatik na hnací nápravě. Správce osobních údajů, společnost Hesti Group s. Ford Mustang, který dnes slaví 56.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky