úterý 27. února 2018

Čištění klimatizace v autě zlín

Jak správně používat klimatizaci v automobilu? Doporučuje se alespoň jednou za dva týdny na několik málo minut. Věděli jste, že klimatizace je účinná pro rychlejší rozmrazení čelního skla v případě, že je motor studený a také pomáhá při odmlžení skel? Zápach z klimatizace v autě je ukazatelem zanedbávání jejího čištění.


Nevyčištěná klimatizace je ideálním místem pro růst bakterií a plísní. Odborníci proto doporučují aspoň dvakrát ročně klimatizaci vyčistit a vydezinfikovat.

Zlín provádí opravy a montáže klimatizace do auta, transportního chlazení, servo řízení, servo čerpadel, nezávislého topení, motorů a převodovek. Nevíte kde si nechat pročistit klimatizaci v autě ? Upozornění: Neudržovaná klimatizace v autě způsobuje nejen zamlžení oken, ale i alergie. Návod jak použít nejprodávanější čistič klimatizace Klima Fresh K2.


Zavřeme všechny dveře a okna 2️⃣ Nastartujeme, zapneme ventilátor na nejvyšší stupeň,. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma čištění klimatizace. Ušetříte tak čas i peníze.


Dezinfekce klimatizace spočívá v dezinfekci výparníku klimatizace , větracích kanálů, průduchů, šachet a interiéru vozidla. PŘEDNOST SLUŽBY Pro provádění dezinfekce klimatizace a její soustavy a interiéru vozidla používáme nejmodernější technologii dezinfekci ozónem, jenž umožňuje velmi kvalitní čištění klimatizace.

Podobně jako klimatizace v autě se doporučuje čistit je minimálně jednou ročně, vždy po sezoně. To se ale liší podle prostředí, kde klimatizace funguje. V domácnosti, kde jsou zvířata, nebo třeba tam, kde se používají celoplošné koberce, bývá více prachu. Funkční klimatizace ve vašem autě může pozvednout cestování do úplně jiných dimenzí.


Aby ale chlazení ve vašem autě fungovalo vždy skutečně tak, jak má, potřebuje každý vůz pravidelný servis a čištění klimatizace. V Klimacar Zlín vám poradíme, jak na to. Důkladná kontrola a pravidelná údržba zvýší životnost klimatizace a zároveň vylepší prostředí ve vašem autě. Sytém vám tu zkontrolují, doplní chladicí médium, prověří účinnost klimatizace , doplní olej a klimatizaci vyčistí ozonem – dezinfekce zničí všechny viry, bakterie, plísně i jiné mikroorganismy.


Poslední možnost pro využití této skvělé akce v letošním roce za…. Kompletní čištění a servis klimatizace ve vašem autě. Kč, sleva ve Zlíně. Detail slevy: Jak poznat, že klimatizace v automobilu je v pořádku? Stačí sledovat chování klimatizace při jejím provozu.


Při zapnuté klimatizaci, kdy se okolní teplota pohybuje okolo 25° C, by se teplota vzduchu z výdechů ventilace auta měla pohybovat okolo 5-10° C a kompresor by se při volnoběžných otáčkách u většiny vozů neměl vypínat. Varianta s čištěním klimatizace zahrnuje potom kompletní vyčištění okruhu od nečistot a parazitů pomocí přístroje Wurth vakuum biology, po kterém budete mít v autě čistý vzduch bez alergenů! V rámci druhé varianty si pak můžete nechat dolít chladivo R1a to až 200g plnění v rámci této slevové nabídky. Modelový příklad výpočtu ceny u zákazníka, který si nechá udělat kontrolní servis funkční klimatizace s doplněním chybějícího množství chladiva u vozidla kterému v systému chybělo 100g chladiva.


Servis klimatizace 550Kč. Doplnění oleje 10ml 0Kč.

Spreje a přípravky na čištění klimatizace v autě skladem na autodoplnky-prodej. Internetový obchod s kamennou prodejnou v Chrudimi. Profesionální tým techniků se poté postará o jeho montáž a bude vám k dispozici nonstop v případě jakéhokoliv problému.


Postaráme se o vaši klimatizaci v autě Naše ceny jsou nejvýhodnější na trhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky