středa 28. února 2018

Elektroměr podružný

Elektroměry pro orientační měření. Vlastní spotřeba elektroměru. Odběr napěťové cívky, která je nepřetržitě pod napětím je kolem 5-15W (dle typu a výrobce). Je-li za elektroměrem EZ těchto podružných přístrojů (například u řadových garáží) instalováno kusů, je jejich vlastní.


Jak se liší podružný elektroměr od klasického? Zařízení musí namontovat kvalifikovaný pracovník a rovněž je nutné opatřit platné úřední.

Tento elektroměr se nazývá fakturační a dodavatel na základě něho vyúčtuje spotřebovanou elektřinu. Aby nedocházelo ke sporům, kolik každý odběratel zaplatí, je pro ně výhodné nainstalovat si vlastní podružný elektroměr a pomocí něj si kontrolovat vlastní spotřebu. Obecně se tyto elektroměry mohou využívat pro. Dodáváme podle aktuálních skladových zásob.


Kompletně repasovaný elektroměr – vyčištěný, přezkoušený. Cejchovaný pro podružné měření – po repasování jsou všechnyelektroměry přezkoušeny a seřízeny tak aby vyhovovaly pro použitív podružných měřeních. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Jednofázové elektroměry jsou určené na podružné měření spotřeby samostatných spotřebičů nebo spotřebičů ve skupinách v jednofázových sítích s frekvencí 50Hz.


Na objednávku do dnů.

Pro podružné měření – po repasování jsou všechnyelektroměry přezkoušeny a seřízeny tak aby vyhovovaly pro použitív podružných měřeních. Jedná se o odečtové elektroměry, které pomáhají v orientaci ohledně spotřeby. Své využití nacházejí například v situaci, kdy v rodinném domě žije několik rodin, ale společné prostory jsou napojené na elektroměr jen jedné z nich.


ILUSTRAČNÍ FOTO (zboží dle aktuélního stavu zásob) Popis. Jednofázový, jednosazbový podružný elektroměr pro montáž na DIN lištu. Impulsní výstup pro externí záznam spotřeby např.


Příklady SPRÁVNÉHO užití slova podružný : Nainstalovali nám podružný elektroměr. Podružné úkoly nechávej až nakonec, věnuj se nejdříve těm důležitým. Politici si hrabou jen pro sebe, zájmy lidí jsou pro ně podružné.


PC (podle velikosti oakmžitého odběru se mění frekvence blikání LED diody a frekvence pulsů impulsního výstupu- viz. tech. parametry). Podružný plynoměr je nedílnou součástí každé domácnosti. Prostor připojení kabelů je zakrytován a zaplombován. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu.


Není mi jasné na co se ptát rozvodných závodů na podružný elektroměr , když se jich vůbec netýká a bude patřit SVJ. Nás zajímá, zda se někdo s tímto setkal a zda třeba nemůže nastat nějaký právní problém, pokud přívod odpojíme. Každý dům musí být v současné době napojen na elektrickou síť.


Bez elektrického proudu se zkrátka a jednoduše neobejdeme a proces samotného napojení je nezbytné absolvovat.

Jeho základem je správné osazení elektroměru. Provést jej musí technik, a to na základě vámi správně vyplněné žádosti. Nejsem elektrikář ale hlavně nesmí být podružný elektroměr ve stejné skříni jako oficiální odečtový elektroměr. Zlodějům z ČEZu se to nelíbí a najímají si kameramany, kteří to chodí natáčet a pak to bonzují ČEZu.


Za tím, že je ČEZ zlodějská organizace si stojím a mám o tom důkazy. Třífázový dvousazbový elektroměr na DIN, úředně ověřený protokolem, LC nepřímé měření. M je elektronický podružný elektroměr pro sledování odběru elektrické energie v oblasti maloodběrů o velikosti jednoho jističového modulu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky