pondělí 19. února 2018

Dakon dor 24 náhradní díly

Anoda zásobníku TUV DAKON elektroda hořčíková boileru pro DAKON DUA,DUA PLUS, BEA,KS,KZ, S. Nyní se věnuje pouze výrobě kotlů na tuhá paliva. Rychlá a bezpečná doprava. Skladem ihned k dispozici.


VIP slevy pro registrované.

Nakupujte od specialisty na topení. Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop. Výrobci si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění. DAKON - náhradní díly pro kotle na tuhá paliva.


Všechny díly jsou prověřené přímo na kotlech. DOR , Cihly DOR 2 Šnůry těsnící DOR 2. Kotle již nejsou kompletní.

Jsme autorizovaný prodejce náhradních dílů pro kotle DAKON. Vážení zákazníci, náhradní díly dodávané firmou Bosch Termotechnika s. Tato značka je registrovanou obchodní značkou a je umístěna přímo na etiketě obalu náhradního dílu. Na trhu se objevují náhradní díly , které nejsou původní, ale různí prodejci tyto díly prodávají jako originální.


Kč TERMOMANOMETR KOMPLETNÍ dakon dor , viz. Kč Díly , které jsou ještě v kotli: téměř nový p. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Dále podavač Kovarson na hnědé uhlí ořech 2. Jediná závady,utavený rošt na roštování. VETIM e-shop - chytré řešení pro vodu plyn a topení!


Respektujte požadavky návodu k obsluze, údaje uvedené na typovém štítku a technické údaje, jen tak bude provoz kotle odpovídat stanovenému účelu. Používejte pouze originální náhradní díly a příslušenství od výrobce. Nejprodávanější značka na českém trhu ;. Typy: DOR DOR DOR DOR DOR MAX DOR 32.


Domů dakon - plotny a dvířka.

Plynové nástěnné kotle DAKON BEA byly kotle s integrovaným zásobníkem o objemu litrů a maximálním výkonem 24kW. Dakon dávají se kusy. Pro zajištění dlouhé životnosti roštu je nutno zajistit pravidelné čištění popelníku.


Jen čistý popelník zajistí dostatečné ochlazování roštu, čímž zabráníte jeho poškození jako jsou trhliny a deformace. Rošt přední výklopný - jen spodní část použitá 1Kč. Nový náhradní spodní plech horní plotny 1Kč. Prodám náhradní díly dakon DOR 116.


Ekonomizér nový 1Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky