pondělí 12. února 2018

Ruční hořák

Kč (EUR 68) NEJPRODÁVANĚJŠÍ. Hodí se pro široké spektrum využití, například zapalování svíček, smršťování bužírek a izolace nebo horké pájení či svařování. Plynové hořáky vynikají jednoduchou obsluhou a plněním. Jak vybrat správný hořák?


Hořák hlavice na plynovou kartuš.

Kvalitní plynový hořák tedy jen samotná hlavice, dodáván bez náplně. Plynová náplň se nastrčí do spodní části. Možnost regulovat plamen pomocí otáčecího kolečka na hlavici. Na horní části rukojeti je umístěna nerezová páka pro ovládání řezacího kyslíku s možností zajištění ve spodní poloze. Spolu s plynovou kartuší se používá na servisní a opravné práce topných systémů, chlazení, klimatizací, instalatérské opravy, rozmrazování, pájení, všeobecná údržba atd.


Ruční řezací hořák NM-250. Kompaktní horkovzdušný hořák s integrovaným piezo zapalovačem a regulací plamene se hodí pro použití při. DREMEL záruka spokojenosti a kvality.

Vysoce výkonný ruční hořák pro měkké i tvrdé pájení s plynovými kartušemi - Pro svařování naměkko i natvrdo, popřípadě další účely jako je opalování barvy. Používá se také na zapalování ohnů v krbu, grylu apod. Vy nič neposielate, my si pre tovar pošleme dopravu, ktorú zaistíme.


Rothenberger - hořák ruční Minigas Rothenberger - hořák ruční Minigas. Svařovací technika Ostrava - ověřeno zákazníky pozitivní referencí. Vše skladem, výhodné ceny, splatnost faktur až dní.


Plazmové řezání využívá vysoké teploty a výstupní rychlosti plazmového paprsku. Griff je kruhový hořák ruční zapuštěné. Tento hořák je řešení inovativní estetiku a vysokou technologickou hodnotou, který je schopen se přizpůsobit zařizování vašeho domova. Váš dotaz hlavice ruční pro ruční hořák CP91. Pro plynové kartuše se závitem Turbo hořák určený pro měkké a tvrdé pájení Cu spojů, opalování a nahřívání, s regulací plamene, piezo-elektrickým zapalováním a aretací.


Součásti je zesílená pryž. Výkonný ruční hořák určený pro extra rychlé nahřívání částí. S propan-butanem slouží k technologickým ohřevům jak pro profesionální použití, tak pro hobby.


Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Prodám svářečku Telwin Superior tig 4AC DC. Propan-butanové plynové hořáky.

Max 350A možnost připojení na dálkové ovládání. Vodní externí chlazení, 1x vodní a 1x suchý hořák , 1x vozík vše originál viz foto. Svařoval jsem s ní cca měsíce stav jako nová. Psát prosím sms zavolám zpět,nejsem stále na mob. Drátová tryska Mig Mag 25xmm Kč vč DPH.


Pružina hořáku MBTrafimet Kč vč DPH. Díky ergonomicky zdokonalené rukojeti hořák skvěle a bezpečně padne do ruky a umožňuje snadné vedení. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky