pátek 27. července 2018

Hybridní ventilační turbína

Ventilační turbína VIV je originální Český výrobek s více jak 70ti letou tradicí. K výrobě ventilačních turbín VIV je používána nejmodernější technologie s využitím kvalitních materiálů, značkových ložisek a velmi odolných, lehkých hliníkových plechů. Výrobcem ventilačních turbín VIV je firma H-tech group s. Pokud je povětří nedostatečné k potřebné rotaci a výkonu hlavice a její otáčky poklesnou pod požadovaný výkon.


Představujeme vám světovou novinku, která se jeví jako ventilační turbiny budoucnosti. Průmyslové turbíny celkový pohled celkový pohled Olomouc osazení na střeše haly doplňky Základní charakteristika ventilační turbíny HURRICANE Turbína Hurricane je konstruována jako radiální oběžné kolo s dozadu zahnutými lopatkami. Na své konstrukci má zabudovaný malý elektrický motorek, který se zapíná pouze v okamžiku, kdy vítr nefouká dostatečně pro roztočení. Vítejte na stránkách společnosti KaP system, s. Zabýváme se prodejem a montáží v oblasti větrání a ventilace.


Svou spoluprací s českým výrobcem, firmou H-tech group s. Vám garantujeme kvalitu a spokojenost. DEZINFEKCE SPOLEČNÝCH PROSTOR PANELOVÝCH DOMŮ. Vzhledem k celosvětovému vývoji situace s šířením onemocnění COVID-způsobené novým koronavirem S. Elektrický motorek roztáčí ventilační turbinu v době, kdy není žádné proudění vzduchu.


Odvětrání střešních plášťů a ventilační turbína LOMANCO. Každá střecha vyžaduje kvalitní vzdušný oplach. Vlhký vzduch vzniklý nepříznivými povětrnostními podmínkami se nesmí ve střešním systému usadit a zkondenzovat. Komínová turbína se instaluje do vertikálního komínového průduchu, ventilace poté probíhá jen pomocí prouděním vzduchu.


Hliníková rotační komínová turbína (hlavice) se nezávisle na směru větru otáčí vždy jedním směrem, tím dojde k podtlaku a podporuje tak ventilaci a tah v komínu. CSR Edmonds společnost, která vynalezla ventilační turbínu. Je tomu více jak osumdesát roků, co si ji nechal Neville Edmonds zapatentovat.


Hybridní ventilační turbína

Od té doby urazil výrobce dlouhý kus cesty ve vývoji a výrobě ventilačních turbín. HV to jsou hybridní ventilátory využívající větrnou i elektrickou energii. Za bezvětří ventilátor pomocí čidla otáček spouští pomocný motor(6W u 2mm a 3mm verze, 25W u 4mm verze), v případě, že fouká dostatečně silný vítr, motory se nezapínají.


Hybridní ventilační hlavice. Turbína je přitom s využitím elektřiny uváděna do chodu jen tehdy, když úplně ustává vzdušné proudění, pokud jí vítr po­hybuje, je elektromotor od systému odpojen. Odpadá tak problém s „nulovou. Moderní, ekonomicky efektivní způsob odvětrání bytových domů, průmyslových objektů, střešních plášťů a ostatních prostor prostřednictvím klasických ventilačních turbin českého výrobce firmy H-tech group se v podmínkách České republiky osvědčuje již po mnoho let.


Turbína zajišťuje plynulý tah, navazuje a zvyšuje účinnost stávajícího provozu bez nuceného pohybu vzduchu centrálním ventilátorem. Elektrický ventilátorek uvádí ventilační turbínu do chodu v době, kdy není žádné proudění vzduchu. Průměr hrdla je 400mm, 600mm a 900mm. Má tvar radiálně oběžného kola s dozadu zahnutými lo-patkami. Místo ložisek je horní část hlavice spojena s rotorem EC motoru.


Motor má minimální tření, a proto vykazuje mimořádné sací výsledky i v. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Při odvětrání šachet panelových domů využívá přirozeného proudění vzduchu, kdy teplota venkovního vzduchu je nižší než teplota v interiéru a současně přirozeného tahu v šachtě způsobeného rozdílem měrných hmotností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky