úterý 10. července 2018

Autoservis alfa romeo praha

Náš autoservis disponuje vlastní autopůjčovnou. Svým stálým zákazníkům poskytuje náhradní vozidla zdarma. Ať už jste bourali, máte auto u nás v servisu anebo se vyskytla jiná nenadálá situace, která vás odstavila mimo provoz a vy přesto potřebujete být mobilní, služby autopůjčovny jsou našim zákazníkům k dispozici v Praze, Plzni a okolí. Kontaktujte nás prosím nebo navštivte v Praze a Jičíně.


Autoservis Praha - opravy všech značek. Můžete preferovat autoservis dle hodnocení zkušeností zákazníků nebo preferované lokality.

Prodejem nových i použitých autodílů – zasíláme na dobírku. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba SRBA SERVIS, DÍTĚ LOGISTIC s. Alfa Romeo, Fiat, Lancia. Vzhledem k dlouholetým zkušenostem v servisování těchto vozů Vám nabízíme maximální míru efektivity a citlivosti při jejich opravách.


Veškeré služby kolem oprav automobilů a péče o ně. V každém ze tří prodejních center naleznete vyškolený tým odborníků, který vám odborně poradí s výběrem toho nejvhodnějšího vozu a současně pomůže při službách spojených s financováním či pojištěním. Velký a rychlý expres autoservis Praha ⭐⭐⭐ Opravíme vaše auto rychle, kvalitně a levně.


Výměna oleje, garanční prohlídky, klimatizace.

Přijeďte bez objednání, nebudete čekat. Diagnostika italských automobilů. Cuore sportivo e cavalleria alla strada! Nabízíme široký výběr možností, který jistě splní vaše veškerá očekávání.


Zakladatelem byl Cavaliere Ugo Stella ve spojení s francouzskou automobilkou. Spolupráce však netvala dlouho a tak se Stella rohodl pracovat sám. Výrobu přesunul z Neapole zpět do Milána a společnost. Díky rozšířenému hledání či hledání podle polohy GPS a PSČ najdete nejvhodnější autoservis snadno a rychle.


Využijte ty nejlepší dostupné služby za skvělou cenu přesně podle Vašich představ. Získejte katalog vaší nové Alfy Romeo. POŽÁDEJTE O CENOVOU NABÍDKU. REZERVOVAT TESTOVACÍ JÍZDU. Prožijte emoce Alfy Romeo.


Jste také jeden z milovníků italských automobilů? Dovolte nám, sdělit Vám velmi pozitivní zprávu, počínaje pondělím 20. Vyberte si ze seznamu níže autorizovaný autoservis Fiat.


Budeme rádi, pokud se o své zkušenosti se servisem Fiat podělíte s ostatními, kteří zde také hledají ten správný autoservis pro své auto. Na základě více než 10-ti leté zkušenosti Vám nabízíme kvalitu, rychlost a spolehlivost.

Na dálnici mi prasklo přední sklo po náletu kamínku. Děkuji za záchranu a doporučuji dalším klientům. Náš katalog Portál řidiče patří mezi největší v oboru auto moto. V detailu jednotlivých firem najdete všechny důležité informace jako. Kod nas mozete pronaći i naručiti delove za određeni tip vozila na osnovu godišta auta, kubikaže i broja motora ili.


Provádíme veškeré mechanické opravy. Jsme schopni zprostředkovat i opravy karoserií včetně lakování. Naším cílem je rychlý a kvalitní servis všech značek automobilů.


Doufáme, že vám budeme schopni pomoci vyřešit všechny problémy spojené s vaším vozem. Naši mechanici jsou zkušenými odborníky s mnohaletou praxí a ještě něčím navíc, neméně podstatným – příjemným vystupováním a osobním přístupem ke každému, kdo potřebuje pomoct se svým miláčkem na čtyřech kolech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky