úterý 10. července 2018

Jak ochladit pokoj bez klimatizace

Máte pocit, že se váš byt proměnil v Saharu? Jak ochladit pokoj bez klimatizace ? Máme pro vás několik jednoduchých tipů, jak snížit teplotu v bytě. Podívejte se, co všechno můžete udělat ještě dnes.


Jak se zchladit bez klimatizace.

Trpíte během horkého léta bez klimatizace ? Zde je několik tipů na to, jak zchladit svůj dům a také sami sebe. Spěte v chladnějším prostředí. Teplo se však může změnit na oslabující teplo, což znemožňuje pobyt v bytě.


Samozřejmě, že tento problém může být v krátké době vyřešen klimatizací, ale toto zařízení je daleko od vůbec. Někteří odmítají kvůli vysokým nákladům, jiní považují kondicionér za příčinu nachlazení a alergií. Věděli jste, že důležitou roli v interiéru mohou hrát i barvy nebo také způsob, jakým používáte spotřebiče?

Přečtěte si všechny naše nápady a léto bude hned snesitelnější! Jak můžete chladit místnost v teple bez klimatizace ? Instalace klimatizace není možnost, v současné době nežiji sama a nebudu instalovat klimatizaci do svého bytu. Existují nějaké způsoby, jak snížit pokojovou teplotu? Chcete nějak ochladit místnost na těchto stupňů?


Je to stále asi stupňů. Zde ukončíme první část článku na téma, jak se ochladit v létě i bez klimatizace. Alternativa klimatizace. Když se venku poněkud ochladí, zapněte větrák!


Nastavte ho tak, aby lopatky vyháněly horký vzduch z místnosti ven ( samozřejmě to platí tehdy, je-li už venku teplota nižší než v rozpáleném paneláku, to znamená k večeru). Jak zchladit místnost bez klimatizace Sedíte právě v místnosti, ve které je přes stupňů, nedýchatelno, motá se vám hlava, cítíte se celkově špatně, jste unavení a vnitřně úplně šílíte z toho příšerného vedra, které již trvá déle, než je snesitelné? Teploty atakují třicetistupňové hranice, několik dní už nepršelo a díky tropickým nocím není o moc lépe ani po západu slunce. Většina Čechů dělá tu největší možnou chybu.


Když je zima, je zle, když je horko, tak je ještě hůře. Nám lidem jen těžko může matka příroda vyhovět. Horké počasí nám často přináší radost, ale někdy i starost, protože jsme unavení, vzduch je sušší, dýché se hůře a noční teploty nám nedovolují usnout, protože pocitová teplota v bytě či domě je ještě víc.

Obývací pokoj Obývací stěny z masivu z lamina bíl é lesklé Celá. Autor: Monika Šaríková. Zdravím, jak bych si mohl ochladit pokoj bez klimatizace ? Na okno, na které svítí slunce, jsem dal alobal, aby se světlo odráželo. Zkoušel jsem chladící vložky ve vodě a chladič s větrákem, to neuspělo voda ani nevychladne. Moderní domy tento problém řeší světlolamy, což je vlastně pergola, která není zastřešená a stojí přímo u oken.


Jednotlivé trámy rozptýlí sluneční paprsky, přesto interiéru neuberou světlo. Mám doma obrovské vedro (panelák), když svítí sluníčko, tak máme mnohem větší teplotu vzduchu než venku. Máme zatažené závěsy, aby slunce ještě nerozpálilo ineriér a větráme, ale moc to nepomáhá. Teoreticky by tak žádoucí ochlazení místnosti mělo přicházet už v řádech desítek minut, v závislosti na objemu pokoje.


Samozřejmě opět záleží na podmínkách, ve kterých klimatizace pracuje a jak dobře a efektivně je odváděný horký vzduch z místnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky