pátek 13. července 2018

Kovarson cenik

Free Shipping Available. Check Out Fordson on eBay. Fill Your Cart With Color today! Přijďte navštívit náš stánek na výstavě Aquatherm v Praze od 3. Vsetín design by HOGUERA.

Dubnová akce na kotel TIGER ECO! Kotel PANTHER je tvořen z litinového výměníku předního. Kovarson Panther kW, čl. Přidat do seznamu přání.


MAKAK je vyroben pro úsporné a ekologické vytápění rodinných domů, firem a středně velkých objektů a bývá využíván i pro ohřev teplé vody. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. KOTLE PRO NOVOSTAVBY A REKONSTRUKCE.


Nabízíme řešení od většiny výrobců plynových kotlů, elektrických kotlů a kotlů na tuhá paliva.

Kotle na pelety a tuhá paliva, kotle na dřevo a interiérové kotle (krbová kamna s výměníkem) Proč kotle VERNER? Domov by měl být především útulným místem, do kterého se při každém návratu těšíte. Voda,topení, bazény, jímky, vodoměrné šachty, plastové výrobky, dešťové dotace. Máme oprávnění provádět revize kotlů ROJEK, KOVARSON včetně přestaveb provedených s hořáky KOVARSON , dále teplovodních krbových vložek a kamen s výměníkem od firmy HS Flamingo.


Dále jsme oprávněni provést revizi kotle s nezjištěným výrobcem, případně vlastní výroby nebo topidel vyráběných např. Návod pro přestavbu kotlů 1. Vypustit vodu z topné soustavy a odpojit kotel 2. Sundat opláštění kotle 3. Odpojit kotel z topné soustavy. Vybírejte si Kotle podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Výhodou hořáku je automatické zapalování paliva pomocí žhavící spirály, které zajišťují komfort topení a minimální obsluhu.


Nabízíme Vám prodej, montáž, servis hákových kloubových a teleskopických nosičů kontejnerů předních českých výrobců Charvát CTS, CSAO, Brácha, KOVARSON lift. Nosič kontejnerů je určen k přepravě kontejnerů různého provedení. Z důvodu jednoduché manipulace je jejich využití možné v mnoha odvětvích.


Obchodní partner, který Vám prodá a nainstaluje kotel na kusové dřevo, interiérový kotel nebo krbová kamna VERNER, je povinen k tomuto výrobku zajistit uvedení do provozu a rovněž záruční a pozáruční servis. Mistr Plynař Nabízí služby již let!

Již let zkušeností, stovky spokojených zákazníků, desítky rámcových smluv, atd. S působností po celé České republice. Při zvednutí emisní třídy přestavbovým balíčkem se z kotle stává jen kotel automatický na předepsané palivo uvedené na novém štítku kotle.


Balíčky jsou k dispozici od firmy KOVARSON s. Po přestavbě kotle bez přestavbového balíčku zůstává emisní třída kotle původní. Odtahy ke kotlům Unical (Regulus). Nový ceník náhradních dílů na.


Provádíme montáže kotlů na tuhá paliva s ruční přikládkou a automatů. DAKON , Pawlak, OPOP a Benekov. Domů náhradní díly - dakon.


Provádí instalatérské, topenářské a plynařské práce v novostavbách a ostatních budovách především v okrese Písek. Ceníky, letáky, schéma zapojení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky