úterý 24. července 2018

Granulovaná vojtěška

Granulovaná vojtěška

E, betakaroten a vitaminy skupiny B. Z minerálních látek je vojtěška bohatá zejména na vápník, hořčík a draslík. Pro vysoké množství vápníku je vojtěška vhodná pro vybalancování krmné dávky která je založena na obilninách a obsahuje tak více fosforu. Energetická hodnota je měřitelná se sladovým květem a ovsem.


Granulovaná vojtěška

Vojtěškové granule nejsou nijak melasovány a neupravují se přídavkem dalších surovin. Vojtěška je bílkovinné krmivo bohaté na vápník a vlákninu. Prodej přírodní granulované vojtěšky pro domací a hospodářská zvířata.


Granulovaná vojtěška je vhodná pro koně, králíky, skot, spárkatou zvěř apod. ZBOŽÍ NEZASÍLÁME POŠTOU! Vojtěškové úsušky (pelety, granule) se vyrábějí sušením, sešrotováním a granulováním mladých rostlin vojtěšky. Technická specifikace a popis produktu je převzat od výrobce nebo od dovozce do ČR.


ENERGY´S granulovaná vojtěška 25kg Základní krmná surovina k výrobě krmných směsí a krmiv pro koně Specifikace produktu. Vhodná při nedostatku pastvy, pro mladé a hubené koně, také pro březí a laktující klisny. VITAPOL Lucerna granulowana 350g najlepsza karma w sklepie zoologicznym Fera.


Granule mají vysoký obsah vápníku, ale nízký obsah fosforu, proto je třeba pozorně sestavit krmnou dávku obzvláště u hříbat a mladých koní. LOLO BASIC granulovaná vojtěška pro hlodavce 3g krabička. Krmivo vojtěška úsušky 25kg.


Přihlašte se pro zobrazení cen. LOLO Diners plátky červené řepy pro hlodavce g. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Oxbow Bunny Basics Adult Rabbit.


Supreme Science Selective králík. Crispy Pellets Rabbits. Top Brands at Rock Bottom Prices. Natural Stone for Your Home. Family-owned and Operated. Call Us Today for More Info!


Granulovaná vojtěška

Není granulovaná vojtěška jako granulovaná vojtěška , dávejte si sakra majzla na data trvanlivosti na pytli. Protože čerstvé granule jsou zelené a voní, zato prošlé nebo těsně před koncem trvanlivosti (která projde, než těch kg zkrmíte), jsou kolikrát i dohněda a bez vůně. Granulované základní, doplňkové krmivo z tolice vojtěšky pro králíky a jiné hlodavce. Složení: vojtěšková moučka peletovaná. Omlouváme se, ale vyřízení objednávky se může o několik dní zpozdit kvůli nouzovému stavu.


Spouštíme nový věrnostní program. MENU KOŠÍK Obchodní podmínky Ochrana údajů Reklamac. Granulované vojtěškové úsušky vhodné jako základní krmná surovina k výrobě krmných směsí a krmiv nebo jako doplněk krmné dávky hospodářských zvířat.


Odkazy na odborné recenzie. Jako jediný zdroj sena pro alergiky: přibližně kg na 1kg živé hmotnosti na den. Krmení koní granulovaným senem konzultujte s Vaším veterinářem – zejména vhodné množství, v jakých případech krmit granulovaným senem, jak často apod.


Molglo (speciální směs sójového oleje a melasy) sušená vojtěška , travní granule, ovesné otruby a endosperm, slunečnicové expelery, rýžové otruby, uhličitan vápenatý, sójový olej, sůl, vitaminy a minerály, kalcinovaný magnezit, sušená máta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky