pondělí 20. července 2020

Toroidní nádrž lpg objem

Toroidní nádrže LPG jsou nádrže pro montáž do prostoru místo rezrvního kola automobilu. Výhodou těchto nádrží je využití prostoru, který zabírá náhradní kolo. Při přestavbě vozidla na pohon LPG tak zůstane zachován zavazadlový prostor vozidla, coč preferuje většina uživatelů osobních automobilů. Kč (např. Felicia, Favorit Pick-up) průměr 600mm,výška 220mm, objem 45L prázdný střed – 3. Externí toroidní nádrže LPG.


Tímto způsobem nedojde ke zmenšení zavazadlového prostoru a takto montované nádrže poskytují dostatečný objem.

Jméno: kamil Předmět: malý objem toroidní nádrže Dobrý den, mám Hyundai i3 1. Pravidelně vyjíždím toroidní nádrž o objemu 52l do prázdna. Při tankování do plna jsem se nikdy nedostal nad litrů. Slyšel jsem teorii o postupném snižování kapacity. Nyní je s LPG najeto 2tis. Tato nádrž není určena pro montáž vně vozidla.


Spolehlivý a úsporný firemní vůz s přestavbou na LPG ( toroidní nádrž místo rezervy - 40l), dodělané tažné zařízení používáno na nosič kol, dále chiptunig na 1kw z důvodu větší dojezdové zválenosti na LPG nádrž cca 4km. CD lze kdykoli vrátit zpět na 1kw) Navíc dodělávané zadní křídl. Vzniká tím nutnost vyměnit nádrž LPG.

Tyto výměny se dají provádět tak, že se za válcovou LPG nádrž vymění opět válcová LPG nádrž , nebo toroidní LPG nádrž. Lpg nádrže nelze prodloužit tlakovou zkouškou apod. VIALLE lze toto prodloužení tlakovou zkouškou udělat dvakrát po letech za sebou , pokud se jedná o vnitřní nádrž v automobilu.


Jedná se o specielní nádrž (podle tvaru – toroid) o různých objemech a rozdílných vnějších rozměrů. Například v Itálii, přestavěných vozidel jezdí s toroidní nádrží. Toto řešení má tu výhodu, že vůbec neklesne objem zavazadlového prostoru.


Podlaha kufru zůstane beze změn. Automaticky ale vyvstane otázka. Pro většinu montáží volíme LPG nádrže STAKO. Velikosti nádrží Tabulka velikostí nádrží LPG. Zajímá vás jak velká nádrž se vám vejde vo vozu?


Níže naleznete tabulku nádrží podle rozměrů. Stanovisko Ministerstva dopravy ČR k životnosti tlakových nádrží LPG : Výměna musí proběhnout za tlakovou nádrž schváleného typu. Autodíly a materiály pro přestavby vozidel na LPG a CNG. Produkty Obchodní podmínky Ja. LPG PERFECT provádí PŘESTAVBY zážehových motorů automobilů na LPG pomocí nejmodernějších systémů sekvenčního vstřikování.


Tyto systémy jsou plně automatizovány a nevyžadují kromě periodických ročních kontrol žádné zásahy řidiče. Pokud chcete jezdit pouze na benzín, je nutné mít demontáž provedenou u pověřené firmy, která Vám demontáž potvrdí do technického průkazu.

Váš souhlas vzniklý registrací můžete kdykoli odvolat. To se může stát, LPG není vždy a na všech čerpacích stanicích kvalitní. Proto se rozhodnete zajet se svým autem do plynového servisu. Jsou „montážníci“, kteří vám budou tvrdit, že jde o. Aktuálně: Zdarma těsnění pod multiventil ke každé nádrži LPG.


Montovala se nejvíce do aut Škoda FAVORIT a FELICIA. Nejsou ani opatřeny kvalitním antikorozním nástřikem a časem silně korodují. Nádrž toroidní externí. Jejich jediná výhoda je velký objem plynu a umístění pod vozem kde prostorově nikomu nezavazí.


Platnost let od výroby je stejná jako u hliníkových nebo. Citigo - Felicia - Fabia - Fabia II - Octavia - Octavia II - Praktik - Roomster - Superb - Yeti, LPG přestavby, LPG montáže, LPG servis, autoservis, čerpací stanice LPG.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky