pátek 7. května 2021

Zephir hotel and spa djerba recenze

Celkově hodnocen jako 34. Guests arriving by vehicle have access to free parking. With direct access to a sandy beach, this resort is located in Zarzis. It offers an outdoor swimming pool with sun loungers, a garden and a terrace. Guests can enjoy the on-site hammam, spa and fitness center.


Each room also comes with a satellite TV, a. Jako hlavní dovolenou bych ho však nezvolila. Protoze to byla už druhá dovolená a za pár korun,moc se. Většina klientů tráví čas u bazénu, takže lehátka jsou většinou volná i během dne. U bazénu bohužel platí pravidlo kdo dřív přijde, ten dřv mele, takže lehátka si klietni obsazují osuškami už od ráno. Hotel je situován přímo na pláži.


Pohodlný nákup dovolené se Zájezdy. Denně nové Last Minute nabídky. Z 1uživatelských recenzí na webu Invia. Porovnejte nabídky mnoha CK a využijte nejlepší ceny.


Hodnocení a recenze hotelu, mapa, fotogalerie. U písečné pláže v dostupné vzdálenosti od centra typického tuniského městečka Zarzis (cca km). Nákupní a zábavní možnosti v okolí hotelu. V hotelovém komplexu se nám moc líbilo,krásné zahrady, výborná kuchyně a odpolední svačinky.


Za celou dovolenou jsme neměli žádný problém,úklid na pokoji perfektní, u baru všeho dostatek, personál byl milý a vstřícný. INVIA je najväčší online predajca zájazdov, ktorý ponúka zájazdy od desiatok cestovných kancelárií. Dovolená je na last minute. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Tunisko - ostrov Djerba - Zarzis.


Do nedalekého centra Zarzisu, vzdáleného km, se lze pohodlně taxíkem nebo místní autobusovou dopravou. Letiště je vzdáleno 60. Zasazen do udržované palmové zahrady, splňuje hotel svým hostům vše, co od správné dovolené očekávají. Odpočinete si v thalasso centru, projdete se. Typ zájezdu = Pobytové.


Enjoy free breakfast, free parking, and outdoor pools. Popular attractions Amira Beach and Oamarit Beach are located nearby. Vaata lisainfot hotelli, hindade ja lisaväärtuste kohta. Popis ubytování a informace o resortu, recenze , objednejte si ještě dnes volný termín. Areál hotelu je velmi dobře udržován, kvalitní služby a příjemný personál vám zajistí spokojenou dovolenou.


Doporučíme kvalitní dovolenou. Nonstop zájezdy last minute.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky