čtvrtek 10. června 2021

Zpětné klapky

Zamezuje zpětnému proudění přes vodoměry, a tím i nepřesnému měření spotřeby. Kanalizační zpětné klapky. Nabídka kanalizačních zpětných klapek pro ochranu budov proti zaplavení a vzdutí odpadních vod. Pro ilustraci naleznete níže vyobrazení standardní mosazné zpětné klapky. Většina bytových rozvodů však trvalé zpětné klapky osazené nemá.


Proto se používají při výměnách.

Vybírat je můžete dle teploty, do které jsou určeny a dle průměru umožnující instalaci. Náš e-shop funguje bez omezení. Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech. Teplovodní podlahové vytápění je nízkoteplotní, ekonomicky úsporný a esteticky nerušivý otopný systém. Ekonomii provozu podlahového vytápění lze významným způsobem pozitivně ovlivnit kombinací s nízkoteplotními zdroji, jako jsou např.


Pozor na směr proudění vzduchu. Osa zpětné klapky musí být vždy horizontálně. Zpětná klapka musí být demontovatelná, přístupná pro servis a obsluhu.


Pootočení osy zabrání správné funkci.

Zpětnou klapku umístěte do potrubí kolmo, max. Pro zajištění servisu doporučujeme. Používají se k tomu, aby se zabránilo vyprázdnění potrubí, a instalují se pokud možno na tlakové straně čerpadel, aby se zabránilo poklesu hladiny kapaliny nebo vyprázdnění výše položených součástí zařízení když je čerpadlo vypnuté. UNM 3klapka zpětná závitová. Na e-shopu Vzduchotechnika.


Potrubní zpětné klapky různých tvarů a funkcí: motýlové klapky proti zpětnému proudění vzduchu, potrubní uzavíratelné klapky a potrubní regulační klapky ke zregulování vzduchotechnických systémů. Garantujeme nejnižší cenu. Provedení zpětné klapky „motýlová“. Jedinečná přímá zpětná protizáplavová a protizápachová klapka švédského výrobce WaStop. Komtaktujte nás, rádi vám vytvoříme cenovou nabídku.


Ucpávky typu CAM se vyrábí z vysoce odolného nylonu vyztuženého skelnými vlákny a jsou navrhnuté pro menší průměry potrubí. Je vybavena jednou nerezovou klapkou. Snižuje riziko proniknutí hlodavci do bytu skrz kanalizační trubky.


Její výhodou je možnost ruční aretace. Klapka funguje automaticky. Zpětné klapky pro kruhové potrubí. E-shop pohání Sun-Shop od Sunlight.


Nabízíme kovové a plastové zpětné klapky různých průměrů.

Blesková doprava, poradenství zdarma a možnost osobního odběru. Více než let s Vámi! Inovovaná verze elektronické zpětné klapky ve verzi 3. Hlevní změnou oproti předchůdci je změna snímání zpětného vzdutí pomocí tlakového sensoru a také zce. Mosazné zpětné klapky pro instaci rozvodu topení.


Velký výběr mosazných fitinků za skvělé ceny a vše skladem. Kolena,přechody,t-kusy,šroubení,aj. V případě přivařování je nutné armaturu nejdříve rozebrat, aby nedošlo k poškození těsnění. Doporučujeme kontrolu dotažení svorníků (CLAMP objímky) v provozu. ZPĚTNÁ KLAPKA KPK Pachutěsná zpětná klapka.


Magnetická, jednokřídlá, samočinná klapka. Tělo klapky je vyrobeno z ABS plastu, membrána je ze silikonu a po obvodu klapky je gumové těsnění ve tvaru U, které zvyšuje těsnost a pevnost klapky v potrubí. Naše prodejny jsou otevřené. Při návštěvě, prosím, zachovávejte bezpečnostní vzdálenost a noste roušky.


I nadále můžete nakupovat přes e-shop, zboží zasíláme přep.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky