čtvrtek 8. října 2020

Trubkové ohyby hladké

Jelikož je třeba zachovat v potrubí co nejplynulejší proudění a větší rádiusy ohybů to umožňují daleko více, než trubkové oblouky, proto je hlavně používáme v horkovodech a parovodech, kde by. Olomouckou ulici v Brně, kde navazujeme na více jak stoletou tradici kotlářské výroby v těchto prostorách. Nabízíme výrobu večkerých trubkových ohybů, výhybů a prefabrikaci potrubních částí. Trubkové ohyby hladké a záhybové.


Svařované oblouky z trubek.

T kusy, tvarovky trubky se závitem - závitový kus délka 150mm, 200mm nátrubky varné-spojky fitinky černé a pozinkované Příruby. Technické dodací předpisy = Pipe welded bends. Bezešvé trubky se vyrábí válcováním. Podle použité výrobní technologie rozdělujeme trubky z hlediska válcování na válcované za tepla a za studena, redukované za tepla a za studena a podle provedení na hladké konstrukční, závitové, přesné a kotlové. Po přestěhování do výrobní haly v areálu bývalého Dolu Paskov se sortiment našich výrobků a služeb neustále rozrůstá.


Potrubí a součásti potrubí 23. Příruby, spojky a spojovací části Tekutinové systémy a jejich součásti pro všeobecné použití 23.

Zobrazit obsah třídy 13. Použití tohoto druhu ohybu je již dnes výjimečné. Dříve se záhybové ohyby používali pro konstrukci „U-kompenzátorů“ pro svoji dobrou pružnost a možnost výroby přímo na montáži nahřáním vnitřní strany trubky do poloviny až dvou třetin příčného průměru trubky.


Vyvíjíte nový výrobek s netradičním tvarem? Potřebujete ohnout profil, zakružit jackel, vytvořit 3D ohyb z trubek? Je pro Vás vaše současná technologie ohýbání složitá, problematická a málo efektivní?


Podívejte se na její náhradu. Tato norma stanoví technické dodací podmínky pro ohyby trubkové hladké a záhybové, tvářené z ocelových trubek kruhového průřezu pro potrubí s výjimkou potrubí, na něž jsou uplatněny zvláštní požadavky pro jaderné elektrárny. GENERAL TRADING GATE CZ, s. Dodávka ocelového bezešvého potrubí vhodného do každého prostředí a všemi potřebnými certifikáty.


Přechody trubkové Js až Js 35 Jt až Jt 100. Ohýbáme hladké plechy do tloušťky mm o maximální délce ohybu m. Tato technologie umožňuje ohýbání žebrovaných plechů (rýha, slza) do tloušťky mm. Plechy zároveň ohýbáme kolmo i pod úhly.


Při ohýbání do U platí vždy, že šířka musí být větší než výška.

Použítí pro dopravu média v energetickém a chemickém průmyslu a pro. Oblouk Nejběžnější a nejpoužívanější druh. Levnější výroba, možnost výroby přímo na montáži připravením segmentů z trubek. OBLOUKY A OHYBY BEZEŠVÉ A SVAŘOVANÉ DLE NOREM ČSN, DIN, EN, ASME. Vnější průměr trubky , da, 2mm.


Kolena bezešvé, svařované 45°, 90° R=D. T-kusy bezešvé, svařované. Všeobecné technické předpisy. Ohýbání trubek Hlavní součástí kovovýroby je ohýbání trubek za studena z konstrukčních materiálů, ale také z materiálů nerezavějících ocelí a slitin hliníku.


Společnost Gtg dodává spolu s trubkami a potrubím také nejrůznější příslušenství. Dle přání zákazníka může být trubka i jiné jakosti např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky