pondělí 12. října 2020

Ventilátor s vlhkostním čidlem

Ventilátor s vlhkostním čidlem

Zatímco čidlo zapíná ventilátor podle vlhkosti vzduchu v místnosti, časový doběh umožňuje větrání ještě až minut poté. Podle vlastního nastavení. Potřebujete kvalitní ventilátory s čidlem vlhkosti? Nakupujte ventilátory s čidlem vlhkosti na Moje-Elektro z domova.


Ventilátor s vlhkostním čidlem

Ventilátory do koupelny s hygrostatem ( čidlem vlhkosti) a časovým doběhem. Chcete, aby ventilátor sám spínal při určité hladině vlhkosti v místnosti? Hodí se pro instalaci přímo nad vanu či sprchový kout do tzv. Axiální ventilátor stěnový s čidlem vlhkosti AVBASIC100H je vhodný pro instalaci na stěnu. Spolu s ventilačním systémem a větracími mřížkami HACO tvoří komplexní řešení větrání zejména obytných místností, technických zázemí, sklepů, pů kanceláří apod.


Skříň ventilátoru a krycí mřížka je vyrobena z primárního bílého plastu ABS, motor je uložen. BFA s časovým doběhem a čidlem. Verze iCONstant s vlhkostním čidlem navíc aktivuje režim Boost pokaždé, když je překročena Vámi nastavená hodnota v rozmezí 60… r. Pokud vlhkost klesne pod nastavenou mez, ventilátor se přepne z režimu Boost do normálního. Koupelnový ventilátor Decor 1Design CHZ je vybaven vlhkostním čidlem , nastavitelným doběhem 1-minut, zpětnou klapkou a kuličkovými ložisky.


Malý ventilátor s hygrostatem. V naší široké nabídce samozřejmě nechybí ani vestavná svítidla, bodová svítidla a bodovky. Nastavte si svůj ventilátor podle potřeby a větrejte tak, jak budete chtít! Nástěnné ventilátory s čidlem vlhkosti - hygrostatem se spouští sami na základě vámi nastavené úrovně vzdušné vlhkosti v místnosti.


Některé z nich jsou také vybaveny časovým doběhem. Domovní ventilátor VENTS pro kratší ventilační potrubí s nízkou tlakovou ztrátou. Dvourychlostní ventilátor e1GTH je vybaven vlhkostním čidlem , časovým nastavitelným doběhem (3-15min.) a kuličkovými ložisky. Oblíbenou variantou mezi koupelnovými ventilátory jsou přístroje s doběhem, časovačem, čidlem vlhkosti či se zpětnou klapkou.


Důležitá je i míra hluku, kterou ventilátor produkuje. Nemusíte se však bát, tichý ventilátor je dnes již standard. Nejčastější umístění je na strop, kde nenarušují vzhled koupelny a. Ventilátor e1GTH lze provozovat pro trvalý chod (mikroventilaci). Stylové provedení pro s tichým chodem.


Verze s časovačem (automatický doběh pro dobu doběhu až minut). Součástí ventilátoru je čidlo vlhkosti vzduchu. Nové jsou i digitální mikro moduly, které jsou miniaturní a snadno a rychle se instalují. Můžete si vybrat z následujících modulů: časový doběh, vlhkostní čidlo s časovým doběhem, pohybové čidlo s časovým doběhem a pohybové čidlo s časovým doběhem a vlhkostním čidlem.


Ventilátor s vlhkostním čidlem

Je možné zapojit ventilátor s čidlem vlhkosti v koupelně napřímo na proud nebo je třeba ho zapojovat přes vypínač? Funkčně mi má ventilátor větrat koupelnu když je v ní vysoká vlhkost, sám si ho zapínat chtít nebudu (ani doběh), tak mi vlastně přišlo zbytečné, aby se zapínal i vypínačem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Vents 1LDTHL od 7Kč - Heureka. Nabízíme axiální ventilátory pro odvětrání bytu, ventilátor do koupelny, ventilátor do WC, ventilátor do potrubí, ventilátor do okna. Naše axiální ventilátory umožňují díky moderní konstrukci montáž na stěnu i montáž do stropu.


Ventilátor s vlhkostním čidlem

Malé axiální ventilátory jsou zejména vhodné pro koupelny nebo toalety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky