úterý 1. prosince 2020

Vyhřívaná deka do auta

Vyhřívaný potah do auta tvoří teplo u vašich nohou, hýždí, beder a krku. Vyhřívaná podložka do auta hřeje v oblasti stehen a hýždí a napomáhá lepšímu prokrvení nohou. Vyhřívaná bederní opěrka ohřívá vaše záda, zejména bederní oblast, a ulevuje páteři.


Vyhřívaná deka do postele zahřeje jednu až dvě osoby, nebo pouze konkrétní část těla. Některé lze upevnit přímo na matraci nebo použít na židli.

Hebká vyhřívaná deka vyrobená z mikroplyše s výkonem 1W, vhodná do pračky. Odnímatelná ovládací část s třemi výkonnostními stupni a automatickým vypnutím po třech hodinách. Univerzální vyhřívaná deka do automobilu je vhodná k položení na sedadlo, nebo např. Potah je vyhříván na celé své ploše a dopřává tak luxusní ohřev.


Tato vyhřívaná deka je také vhodná např. Deka ochranná do auta pro psa Ochranná deka ze zesíleného materiálu, zabraňuje znečištění vozu při přepravě psů. Deka je určena k upevnění na zadní sedadlo jednoduchým zavěšením za opěrky hlavy.

Dva uzavíratelné otvory na bezpečnostní pásy, dolní část dělená zipem pro snadné přizpůsobení deky různým vozů. V kategorii Vyhřívané podložky do auta naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Horkovzdušná podložka autosedačky je vyrobena z vysoce kvalitních mater.


Lehká a odolná deka do auta KARLIE. Chrání před znečištěním sedadel auta, je špíně a vodě odolná. Doma nic takového nezkoušejte ! Vyhřívaná přikrývka do auta využívá technologii uhlíkových vláken, která jsou velmi tenká a ohebná. Díky tomu je tato vyhřívaná deka libovolně tvarovatelná a lze ji také podle libosti skládat, což je velký rozdíl oproti klasickým vyhřívaným dekám, které používají pro vyhřívání běžné kovové dráty (nejsou tak ohebné a tvarovatelné).


K tomuto účelu slouží právě tato vyhřívaná přikrývka. Mimo položení na sedadla, či ku. Znáte takovou, která by se dala prát? Nemůžu nic vygooglit, resp.


A osvědčila se nebo je to zbytečná koupě? I o tom se diskutuje na Modrém koníku. Přečti si zkušenosti a názory ostatních.

Určitě znáte pocit, když nasednete do svého auta , které stálo celý den venku v mrazu, a rádi byste se zahřáli, než začne fungovat topení. Kleinmetall ochranná deka do auta Allside Classic Hodnocení (9) Ochranná deka do auta s extra ochranou po stranách. Není to zrovna vyhřívaná, ale já si objednala od Ježíška fleecové povlečení (takové to huňaté), mám ho už přes rok a ten tepelný komfort je neskutečný. Ochranné deky do kufru auta Ochranná impregnovaná deka vhodná k přepravě psa nebo nákladu na zadních sedadlech auta , nebo v zavazadlovém prostoru.


Vyrobeno z odolného materiálu. Tento výrobek najdete v kategorii Auto - moto a podkategorii Auto - moto příslušenství. Příruční a skladný Masáž typu High.


Elektricky vyhřívaná deka pejskovi nahradí vyhřívanou sedačku , dopřejte mu příjemné cestování jaké máte vy. Vyhřívací podložka do auat - nebaví vás sedět v autě na studené židli? Snadné čištění vlhkým hadříkem. Elektrická vyhřívaná deka z jemného materiálu pro Vaše dokonalé pohodlí a tepelný komfort.


Ochrání i dveře a bok vozidla před ušpiněním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky