pondělí 7. prosince 2020

Vzduchové clony ceny

Pomáháme vašim úsporám již přes let. Za tu dobu jsme získali mnoho zkušeností a proto víme, které dveřní clony jsou optimální zrovna pro váš byznys. Po prvním kontaktu vypracujeme plán, kde vybereme nejvhodnější dveřní clonu a vypracujeme kalkulaci.


Neváhejte nám kdykoliv zavolat. Dverové vzduchové clony COR Dverové vzduchové clony DOR N Dverové clony EUI pre náročné interiéry Dverové vzduchové clony OR pre náročné interiéry Dverové clony TWISTO pre náročné interiéry.

Vytápěcí jednotky Nevada Vytápěcí jednotky Warmex. Servopohony klapkové Regulační klapky Protid. Vzduchotechnika příslušenství. Jsou vzduchové clony účinné? Jak vzduchová clona pracuje?


V zimě omezuje vzduchová clona. Regulační systém SIRe stejně jako vzduchové clony PA byly prověřeny drsnými severskými provozními podmínkami a jsou účinným řešením ochrany dveřních vstupů.

Pokiaľ ide o komfortné riešenia, jedna veľkosť na všetko nestačí. Chápeme to, a ako odpoveď sme vyvinuli najširší sortiment výrobkov na trhu, aby sme vždy dosiahli optimálnu rovnováhu bez kompromisov ohľadom funkčnosti, pohodlia alebo estetiky. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V kategorii NULL naleznete další třídění podkategorií a výrobků. Budovy a provozy, ve kterých dochází k častému otvírání a zavírání vstupních dveří nebo vrat je nutné chránit před nežádoucím průnikem chladného vzduchu v zimním období. Stahujte, sdílejte nebo čtěte online.


Eshop se vzduchotechnikou můžete prolistovat včetně Dveřní clony DOR a najít vše co potřebujete pro nucené Větrání. Zabraňujú tak výmene teplého a studeného vzduchu medzi interiérom a exteriérom. Pomáhajú tiež znižovať spotrebu energie na vykurovanie interiéru. Vhodné sú do predajní, reštaurácií a do každých. Priemyselné vzduchové clony Multivac môžu byť bez ohrevu, s vodným výmenníkom alebo elektrickým drôtikovým ohrievačom.


Vytvárajú neviditeľný prúd vzduchu - bariéru, slúžiacu na oddelenie prostredí s rôznou teplotou, čím zabraňujú prenosu tepla medzi týmito dvoma prostrediami. Pomáha redukovať spotrebu energií na vykurovanie a klimatizáciu. Při návrhu se zohledňuje typ budovy, členitost, směr a síla větru, počet pater v budově.

Navrhují se podle výkonu a dosahu proudu vzduchu, důležitá je i jejich hlučnost. Některé clony jsou vybaveny ohřevem, pak se do kritérií návrhu zahrnuje i výkon. Pro velkoobchodní ceny nás prosím kontaktujte. Chcem sa prihlásiť k odberu noviniek e-mailom. Zabraňují přitom výměně teplého a studeného vzduchu a napomáhají tak snižovat náklady na spotřebu energie a zvyšovat útulnost a pohodlí.


Vzhled a konstrukce předurčují clonu do obchodů, supermarketů, nákupních center, letištních a nádražních hal, tedy všude tam, kde clona má být harmonickým prvkem prostoru a má plnit veškeré požadavky z hlediska funkčnosti a designu. Vratové clony vhání okolní nebo ohřátý vzduch do prostoru halových vrat. Slouží jako neviditelná stěna oddělující interiér od exteriéru. Lze eliminovat nepříjemný průvan, což zvyšuje kvalitu pracovního prostředí.


Provozní náklady jsou také důležitým faktoreProvozovatelé objektu ušetří energii a markantně. Dveřní vzduchové clony vytváří dělící bariéru udržující příznivou teplotu v budově, ať se jedná o ochlazení budovy či zvyšování teploty pomocí vzduchové clony. Zvolte si jeden z typy vzduchových clon, české výroby Stavoklima.


Doormaster C jsou vzduchové dveřní clony určené pro budovy s výškou dveří do m. Boční kryty jsou plastové. Dle požadavku lze vybavit clony regulátory výkonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky