středa 29. června 2016

Vak na pitnou vodu

SEA TO SUMMIT Pack Tap - l vak na pitnou vodu. Pokud každé jaro řešíte, jak zajistit svým rostlinám na zahradě dostatek vody během parného léta, zkuste to jako pan L. Tento zahrádkář používá vodu na zalévání zahrady a další použití u sebe v domácnosti i přes zimní období. Vak o objemu m³ umístíte kamkoliv.


Voda je pro rostliny, keře a stromy nepostradatelná. Nezamrzání vaku, týden teplota nestoupla nad minus stupňů.

Užitečná pomoc rodináflexibilní nádrž na pitnou vodu. Nejlepšími referencemi o kvalitě a užitečnosti produktů jsou konkrétní příklady jejich využití. Zejména pak případy, kdy tyto produkty pomáhají a přinášejí řešení ekonomická i funkční.


Doplňujte při jakémkoliv pohybu a zejména sportu správně tekutiny. Vaky na vodu = hydrovaky neboli zásobníky na vodu znamenají nejuniverzálnější způsob, jak si udržet pravidelnou hydrataci na dlouhých i krátkých tratích při tréninku i při závodě. Pořiďte si pitný vak různého obsahu a pokud to nemáte v plánu, už. Nádže na vodu jsou samonosné.


Nerezové nádoby jsou vhodné např.

Tlakové nádoby VAREM mají vnitřní vyměnitelný vak a nedochází tak ke kontaktu vody s nádobou. Zásobníky na pitnou či deštovou vodu v naší nabídce se neliší pouze objemem, ale seženete je také v mnoha různých variantách. K dispozici totiž máte rozmanité plastové nádrže, z nichž jsou mnohé vizuálně velmi zajímavé, takže se hodí skutečně na každou zahradu. Až osmdesát procent všech cestovních onemocnění má na svědomí kontaminovaná voda.


Uvádějí to statistiky Světové zdravotnické organizace, podle nichž tak každý druhý cestovatel někdy onemocněl z nečisté vody. Přinášíme přehled způsobů, jak získat v přírodě kvalitní pitnou vodu. Mezinárodně platná certifikace.


Vaky na pitnou vodu jsou vhodné na dětské tábory, školy v přírodě, letní festivaly nebo vás mohou zachránit při odstávce vody. Jsou opatřeny prvky proti UV záření, plísním a houbám. Při filtraci pouze jemně stiskněte naplněný vak.


Po použití vyčistíte filtrační kartuši tak, že vak pouze naplníte vodou, uzavřete a protřepete. Nebo kartuši vyjměte a vymáchejte ji v jezeře, řece či potoku. Vak pak jednoduše srolujte, aby zabral co nejméně místa, a vydejte se znovu na cestu. Nabízíme špičkové hydratační vaky na vodu o různých objemech, které obsahují náustek a hadičku a možnost připevnění dalšího příslušenství k vaku. Vojenské vaky na vodu jsou vhodné do cesty do přírody, na turistiku, na kolo a další sporty.


Vybírejte od předních výrobců na trhu outdoor vybavení. V naší nabídce si můžete vybrat širokou škálu rezervoárů na vodu od těch nejlepších značek jako jsou CamelBak, Source nebo Hydrapak!

Hydratační vak slouží k bezpečnému uložení tekutin do batohu a nabízí nepřetržitý přístup díky hadičce, kterou můžete umístit na hrudní pás nebo ramenní popruh. Nádrže na pitnou vodu , E-agro. Přístup z vrchu je zárukou snadné údržby, stejně tak i antibakteriální provedení hadičky. Sací koncovka je pak opatřena hygienickou krytkou, kterou lze jednoduše připevnit na batoh.


To vám umožní práve tento vak na vodu od firmy vak na vodu pre ľadvinku Pulse široké hrdlo pre ľahšie napustenie a vyčistenie. Vak na vodu Deuter Streamer 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky