pondělí 13. června 2016

Rozprašovač vody na zahradu

Využívá několik relativně slabých trysek pro rovnoměrné dávkování vody do všech úhlů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hape Hračky do vody - multi rozprašovač.

Multi rozprašovač vody je perfektní na vodní hrátky a zpříjemní koupání! Má čtyři vestavěné trysky, které stříkají vodu různých tvarů. Naplňte rozprašovač vodou, stlačte pumpičku a zábava může začít!


Pripojiť sa možno hadicou s namontovanou rýchlospojkou. Ponúkame vám ručné rozprašovače na vodu, s ktorými môžete polievať vaše skalky, záhony, trávniky ale aj umývať autá či záhradný nábytok. Jednoduchý rozstrekovač vody s adaptérom.


Majú nastaviteľný prúd vody , od jemného rozprašovania až po silný koncentrovaný prúd.

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Vítejte v obchodě AquaHop.


Vítáme Vás v obchodě AquaHop. Rozprašovač na parfémy, toaletní vody , hydroláty, osvěžovače pleti, apod. Vyroben z tmavého skla. Plastové rozprašovače v různých provedení k zavlažení domácích květin.


Stále jsme tady pro vás v plném nasazení. Z důvodu vládního opatření však pozastavujeme osobní odběry na pobočce. Pomocník na vaši zahradu , který využijete za horkých dnů!


Pravidla, která obsahující tyto Všeobecné obchodní podmínky poskytují maximální bezpečnost a spolehlivost nákupu a zajišťují, aby kupující měl možnost se ještě před uzavřením kupní smlouvy seznámit se všemi podmínkami nákupu. Přeci jenom kopat výkop na více jak „kubík“ vody je velmi nesnadný úkol. Mezi další výhody patří, že není nutné vodu na zimu vypouštět, nemusíte se ani bát, že by se voda zkazila.


Postrekovače Vám pomôžu pri pravidelnej starostlivosti o rastliny. Vše pro zahradu za trvale nejnižší ceny.

Letní dny na zahradě nebyly nikdy větší zábava! S housenkou, která slouží jako vodní rozprašovač si užijete spoustu zábavy. Je praktickým pomocníkem každého milovníka květin.


Chcete mít zdravou zahradu plnou motýlů, zpívajících ptáků a chutných plodů? Chcete zkusit vybudovat zahradu bez pesticidů a rašeliny, bez sterilních tújí a chemického trávníku? Máte na balkoně prudké slunce nebo naopak stín a tvrdíte, že tam nelze nic pěkného či. Udržuje hodnotu vlhkosti okolo. Horní knoflík na přední části přístroje umožňuje nastavit jak často budete chtít.


Na ty nejchoulostivější rostlinky pak sahají zahradníci k chlorované vodě z kohoutku a účty za vodu jdou do horentních částek. To je realita místa, na kterém si vytvářím malý soukromý ráj na zemi – naši zahradu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky