pátek 10. června 2016

Drevo prodej

Palivové dřevo Palivové dřevo chystáme především z tvrdých. Dřevo spektrum - eurohranoly, prodej dřeva Prosíme zákazníky aby si při příjedzu do provozovny nasadily roušky nebo jiné ochranné prostředky. Jestliže hledáte kvalitní výrobky za zajímavé ceny, pak jste tu správně.


Vítejte na internetových stránkách společnosti PAVEL KISLING – PALIVOVÉ DŘEVO PODBRDY. Prodej kůrovcového dřeva v regionech. Díky kůrovcové kalamitě ušetříte až z ceny.

Naše společnost se zabývá prodejem stavebního řeziva, KVH konstrukčních fošen a hranolů, deskových materiálů (především OSB desek a cementotříškových desek AMROC-Panel B), obkladových a podlahových palubek. Ostravě, regionech Ostravy, Opavě a regionech Opavy. Milí zákazníci,v okolí Ostravy začalo po nás najednou spousta firem prodávajících palivové dřevo nabízet i sušené dřevo.


Tyto firmy dřevo naštípou nechají měsíce na sluníčku a. Naším cílem je spokojený zákazník, kterému se snažíme nabídnout maximální komfort při nákupu, vycházející z příjemného prostředí a aktivního přístupu kvalifikovaného personálu. Vážení zákazníci, naše prodejna je otevřena pro všechny zákazníky velkoobchodní, maloobchodní, běžné občany. Při návštěvě prodejny Vás prosíme, abyste stále dodržovali zvýšená hygienická opatření: vstupujte prosím na vyzvání po jednom a noste roušku, udržujte minimální odstup metry od ostatních osob.


Topení dřevem se dá použít i jako doplňkový zdroj při topení plynem či elektřinou.

Nejen z těchto důvodů má prodej dřeva rostoucí. Zajišťujeme odvoz nákladním vozidlem. Kusové štípané palivové dřevo - SMRK - v délkách dle požadavku zákazníka (2 3 nebo cm). Dřevo je vyschlé v hranicích cca až roky. Ostatní - Lipove drevo bazar.


Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. DREVO -P Dřevěná udírna - komplet včetně topeniště.


Doba výroby udírny je nyní cca dní. Kompletní dřevěná domácí udírna včetně topeniště s dvířky a odnímatelnou střechou pro lepší přístup - viz. Výroba a prodej palivového dřeva s rozvozem po okolí. Naše sklady se nacházejí v obcích Tišnov - Předklášteří, Dlouhá Brtnice, Chotěboř - Příjemky.


Sháníte palivové dřevo pro vytápění rodinného domu, chaty, chalupy nebo jiného obydlí? Potom jste na správném místě. Dům a zahrada - Drevo na bazar.


Spalování dřeva je bezesporu ekologickým a především levným alternativním tepelným zdrojem.

Jaké výhody nám skýtá tato varianta? Především ekonomické - jedná se o cenově velmi dostupný a navíc ekologicky čistý zdroj energie, který se může pochlubit skutečně vysokou. Dobrý den nabízíme k prodeji Digitální pojezdovou pilu se samostatným řízeným pojezdem, maximální délka 5m, max průměr 660mm více info po tel. Pila v dobrém stavu, málo používaná! A proto jí i prodáváme.


Na objednávku lze dodat i sušené palivo, stolařské odřezky aj. Těšíme se na Vaši návštěvu a rádi Vás opět uvidíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky