úterý 14. června 2016

Chladící box bazar

Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů chladící box. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty chladící box - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Rozměry 60x45cm-výška s víkem 31cm,vnitřní výška 25cm Při objednávce více než ks SLEVA! Nabízím na prodej chladící kombinovaný box - zn Elektrolux, chladí na elektřinu i plyn, 2V, V, litrů.


Kempingový chladící box , který lze využít jako sedák - taburet.

Kč v domácích potřebách ). Kompresorový, chladící box. Termoelektrický chladící box s funkcí ohřevu nabízí kapacitu litrů. Spolehlivé uchování teploty zajistí kvalitní izolace a utěsnění víka. Nabízíme stavebnicové chladící a mrazící boxy, které se vyznačují jednoduchou a rychlou montáží. Jako autorizovaný prodejce Polair a NORDline jsme Vám připraveni poradit a vybrat ten správný chladící box včetně chladící jednotky.


Bazar použitého a poškozeného zboží, vybavení. Jsme odborníci na chladící , mrazící a klimatizační technologie.

Chladicí box na ulovenou zvěř. Nabízí bazarové lednice, mrazáky, myčky, pračky a sporáky pro domácnosti a chladící techniku pro podnikatele. Obsahuje informace o možnosi zapůjčení zboží, záruku a nabídku eko-likvidace. Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i- Bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Lednice je necelé roky používána, bez známek poškození. Lednice má uvnitř poličky, držák na lahve, box na maso a box na zeleninu, kde je možno nastavovat vlhkost. Mrazák má šuplíky velké, malý.


Citroen Xsara Picasso v top výbavě - MPV ve velmi dobrém stavu, nafta, 135. IBO CZ Lovec nabízí špičkové chladící boxy určené pro uložení zvěře na místě prodeje a pro přímý prodej. V oblastech lesních a loveckých spolku, kde je vyžadováno zpracování masa, musí být používány chladničky, které umožňují čerstvost a kvalitu loveckých jatečně upravených těl. Vybírejte z inzerátů.


Hlavní menu Bazar strojů a techniky Vybavení provozoven chladící box chladící box Prodám bazar Vysočina PRODÁM CHLADÍCÍ BOX montovaný s posuvnými dveřmi a podlahou. Vhodný na potraviny,květiny. Stůl je použitý, bez agregátu.


Sport - Box chladici bazar.

Skip Hop termotaška na dvě kojenecké lahve, uchová pití či jídlo chladné či teplé,obsahuje chladící sáček s nemrznoucím gelem, pásek pro snadné upevnění na kočárek, cena 3Kč. Projděte si inzeráty chladici box na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO.


Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Praktický, snadno ovladatelný, chladící box na maso a další potraviny, s chladící vložkou, vhodný na piknik Vám nabízí velkou všestrannost a trvanlivost při zachování čerstvosti a chutí různých druhů potravin. Pasivní boxy jsou izolovány polyuretanovou pěnou.


Aktivní t ermoelektrické, kompresorové či absorpční boxy udrží teplotu uvnitř chladícího boxu - 18°C pod okolní teplotou. Je možné je připojit do zdířky autozapalovače a. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Pokud jste nenašli co jste potřebovali, zkuste se podívat do nadřazené rubriky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky