čtvrtek 9. června 2016

Stélky do bot

Stélky do bot zvýší váš komfort při chůzi. Pokud kupujete stélky do uzavřené obuvi, doporučujeme vyjmout z vaší obuvi současnou stélku přeměřit ji a zakoupit stejně dlouhou. Původní stélku (vložku) již do obuvi nevkládejte, zmenšil by se prostor v botě a palec by byl utlačován!


Vyškovském deníku: Obu. Nejdůležitější funkce nohy je pohyb, tedy chůze a běh, což je funkce dynamická.

Dále noha přenáší hmotnost lidského těla na podložku, což je funkce statická. Vložky - stélky do bot. Pro obě základní úlohy nohy je především. Nakupte nejlevněji přes Heureku. Pokud máte vložku do bot , postačí, když ji změříte stejným způsobem.


To samé proveďte na šířku chodidla, a tedy změřte nejširší místo Vašeho chodidla. Při měření je nejlépe, aby se pata dotýkala nějaké kolmice (například stěny).

Délka stélky v centimetrech odpovídá příslušné velikosti obuvi. Už let Moneta vyrábí kvalitní vkládací stélky - vložky do bot a obuvnické doplňky. Součástí obuvi je stélka (obr. 3), nášlapová část stélky je přizpůsobena anatomii chodidla a má jamku palcového kloubu. Nabízí více než 1druhů vložek do bot.


Spodní část stélky je zrcadlová. Různé typy použitých materiálů se hodí pro různé typy obuvi, proto nás v případě nejasností neváhejte kontaktovat. Snižují tlak při chůzi. Dlouhodobá úleva pro nohy.


Příjemný povrch, protiskluzová úprava. Ochrana proti otlakům, mozolům. Koupě bot je mnohdy jen začátkem. Pro zdraví našich nohou a především chodidel je velmi často potřeba dokoupit také ty správné vložky do bot.


Dobrá podpěra může pomoci ulevit od této bolesti vyrovnáním tlaku ve vašich nohou. Vkládací stélky neutralizují a pohlcují pachy v obuvi. Díky těmto vlastnostem zvyšuje komfort nošení obuvi.


Zároveň změkčují došlap a sají pot.

Dodáváme ve velikostním rozmezí 36–47. Velikost napište do poznámky v objednávce. Vhodnou volbou stélky lze dosáhnout i většího uživatelského pohodlí.


Volbou například zimní či letní stélky lze. Ortopedické pomůcky a ortopedické vložky do bot pomáhají tam, kde vlivem vrozených dispozic nebo jiných vlivů došlo k tvarové změně chodidel. Mezi ortopedické změny chodidel patří plochá noha, deformace prstů, patní ostruha a rozdílná délka nohy.


U nás naleznete mimo jiné široký výběr vložek do bot. Velice oblíbené jsou zastřihávací vložky, které zastříhnete dle velikosti své obuvi. V této kategorii ale naleznete také například gelové polštářky nebo kožené patičky do lodiček. Při výběru byste měli dbát na správnou délku stélky a také na to, zda je obyčejná nebo nějak zdravotně tvarovaná. Pokud ji pořizujete přímo s botami, je to výhodnější, jelikož budete mít jistotu, že vám do nich určitě padne.


Proč používat vkládací stélky do bot. Proč byste měli stélky do bot používat. VLOŽKY DO BOT , Medicia.


Jsem velice spokojena mam veliky problem koupit boty jelikoz mam hodne sirokou nohu a jeste mi i oteka takze sehnat boty je pro me nad lidsky vykon. Povrchovým materiálem na profilovaném šlehaném latexu je pravé ovčí rouno, které dobře hřeje a saje pot. Tato stélka je vhodná pro chladnější období. Materiál na stélky do bot. Protizápachové vložky do obuvi SEKPRO jsou vyrobeny z lehkého a tenkého materiálu Evac, díky nemuž si rychle zvyknete na stélku a jsou navíc opatřeny nanočásticemi stříbra, které eliminují zápach.


Nemohu tvrdit, že se za více než půl roku nošení biomechanické stélky změnilo postavení vbočeného palce, ale s čistým svědomím mohu potvrdit, že bolest se vrací jen tehdy, když vklouznu do bot bez stélky. To jsou zejména boty úzké nebo na podpatku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky