pátek 10. června 2016

Varný kotel alba hořovice

Skládající se z horní části a podstavce. Horní část tvoří deska s varnou nádobou, pojistnou armaturou, napouštěcí trubkou a poklicí varné nádoby. Prodám použitý varný kotel českého výrobce alba hořovice , objem 150l. Elektrický varný kotel ALBA - 85l. Připravili jsme pro vás speciální akci!


K vybraným konvektomatům RedFox nyní od nás získáte zcela zdarma kvalitní podstavec pod konvektomat.

Stačí si vybrat a objednat konvektomat, který je označený žlutým štítkem Dárek zdarma a zdarma vám k němu pošleme podstavec. Popis: Nabízím elektrický varný kotel zn. DPH Po dohodě možné zaslat. Automatické dopouštění duplikátoru (příplatkové vybavení) částečný repas, vyměněna tělesa, manometry a další drobné ND.


GASTRO PROFI varný kotel ALBA HOŘOVICE PO REPASI vyčištěný připravený k použití. Profesionální elektrický celonerezový kotel české výroby ALBA HOŘOVICE do gastronomických provozů. Kvalitný ČESKÝ výrobok.


Kotol má ešte hrubé nerezové steny, nie iba samé tenké plechy.

Vhodný : reštaurácia, jedálne, zabíjačka. Mohou být napojeny na zemní plyn nebo mohou být napájeny elektrickým proudem. Položek k zobrazení: 15. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Popis produktu elektrický varný kotel značka: ALBA HOŘOVICE model: KE obje1dmnapětí: 4V příkon: kW.


Varný kotel 150L Fagor. KE 1 ALBA Hořovice Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v. Inzerát Kotel 85l Alba Hořovice - TOP v okrese Rokycany, cena dohodou, od Robotre na Sbazar. Kruhová varná nádoba s víkem.


Připojení na 3V (4V). Prodám elektrický varný kotel Alba Hořovice litrů. Ulomený přetlakový ventil ( viz foto ) jinak plně funkční. Kotel na vaření je naprostým základem velkých provozů.


Umožní vám snadno a perfektně připravit jakékoli pokrmy. Parametry ALBA Hořovice KE elektrický kotel , topné těleso. Ze zrušené jídelny, vhodný do grastro provozů, ale také na domácí zabíjačky atd.

Pouze přetěsnění vypouštěcího ventilu. Kategorie Kotle, Kamna, Bojlery - bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii - strana 140.


Plynový varný kotel s nepřímým ohřevem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky