úterý 14. června 2016

Jak voní santalové dřevo

Na západě je olej ze santalového dřeva známý především pro své použití v kosmetice a parfumerii. Zároveň ale dobře víme, že lidské smysly se dají ošálit. A jaký má vliv na člověka a jeho zdraví? Dřevo jako přírodní materiál má řadu pozitivních vlastností – dobře vypadá, má příjemnou povrchovou teplotu a příjemné je i na dotek. Dřevo má vysoký obsah vonných silic ve formě aromatického oleje.


Jak voní santalové dřevo

V Indii jsou tyto stromy chráněny státem a je zakázáno je kácet - ať již na soukromých pozemcích či pozemcích náležejících církvi - dříve, než strom dosáhne věku let. Santalovník bílý dorůstá výšky až m. Vonnou látku skýtá toliko dřevo santalové bílé a žluté, které chová vůni podobnou růžovému oleji. Proto se santalový etherický olej dříve používal místo růžového oleje. Voní váCitron, hruškový sorbet, bergamot, neroli, frézie, mimóza, leknín, ambra, santalové dřevo a pižmo. NÁŠ TIP: Rozhodování vám ušetří, když se zmíníte, že ráda dostáváte parfémy darem.


Znáte ho z mnoha parfémů, často se totiž používá jako tzv. Jak voní santalové dřevo ? Je oblíbenou složkou těžších pánských vůní, za všechny jmenujme proslulý Fahrenheit. V menším množství voní santal jemně, hřejivě, má písečné a mléčné podtóny, ve vyšší dávce. Kvalitní české dřevěné výrobky. Dřevo krásně voní a proto jej přinášíme i do Vašeho domova.


Jak voní santalové dřevo

Vytřiďte plasty do odpadu a jednou provždy zvolte dřevo ! Výrobky ze dřeva ručně vyrobené malými českými výrobci. Dřevěné lžíce na boty, doplňky a dekorace, hodiny a budíky, prkénka, misky, pera a další výrobky. Ale duchovní vibrace a otevírání duchovních center, zvučení v nejvyšší duchovní oktávě - to nedělá santalové dřevo , to bude jinej matroš, kterej asi autorka bere v množství větším než malém. Je úžasné, jak velký rozdíl může udělat santalové dřevo a dodat vůni plnost a zaoblenost.


Jednou z mých oblíbených vůní je Elizabeth Arden Red Door. Rozstříkněte ji na blotter ve vašem místním parfémovém obchodě a rychle ji schovejte a zapomeňte na ni až do následujícího dne. Pak ji hluboce vdechujte. Voní podobně, avšak ne natolik intenzivně a dlouho. Předtím jsme se s ním mohli setkat jen na Haiti, ale dnes je rozšířeno téměř ve všech oblastech.


Není rozumné zasadit santalové dřevo příliš blízko k jiným stromům, které mohou používat jako hostitelské rostliny. Samce a samice rostliny musí být oba přítomny u většiny odrůd santalového dřeva k produkci ovoce a osiva. Chcete-li pěstovat santalové dřevo ze semen, musí semena vyžadovat skarifikaci. How to Make Deep Reach C Clamps All Wood only $Extreme Strength - Duration: 35:47. Silice se sladce balzamickou, kořeněno-dřevitou vůní připomínající vůni růže s exotickou orientální přísadou, výborně fixuje vůni ostatních složek.


Ten voní asi nejlépe, a to po citrusech. Je to totiž esenciální olej, který pochází z australského citronovníku (Leptospermum petersonii). Má stejné vlastnosti jako čajovníkový olej, tedy silně mikrobiální a antivirové účinky, ale nádherně voní po citrónu.


Jak voní santalové dřevo

Rozjasní vaši mysl, povzbudí vaši výkonnost a budete se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky