středa 15. června 2016

Potrubní ventilátor mixvent

Potrubní diagonální ventilátory TD Mixvent jsou určené pro montáž do kruhového potrubí. Dvourychlostní potrubní ventilátor z plastu (TD-1až TD-80 větší mají oběžná kola z hliníku). Kvalitní ventilátor s ultra tichým chodem do potrubí o průměru 1mm. ELEKTRODESIGN ventilátory spol.


Potrubní ventilátor mixvent

Plášť ventilátoru je vyroben z pozinkovaného ocelového plechu a sací ústí je mosazi. Môžu presúvať veľké objemy vzduchu za nízkeho tlaku alebo byť súčasťou systému s vyšším tlakom a využitie majú pri odvetraní kancelárií, barov, reštaurácií, športových centier, priemyselných hál či dielní, ale aj v. K potrubí se ventilátor připojuje pomocí pružných manžet DS-EX. Nevýbušné ventilátory KTEX jsou vybaveny speciálním Ex motorem a oběžným kolem s dopředu zahnutými lopatkami. Ventilátory do potrubia a ventilačné turbíny sú ideálnym riešením ako súčasť potrubného systému s rôznymi vzdialenosťami a tlakom.


Rychlost otáček je možné regulovat 5-st. Třída izolace B, krytí IP 44. Dostupný v dalších průměrech Ø 1mm, výkonnější mo. Potrubní ventilátor je určený pro spojení se vzduchotechnickým kruhovým potrubím. Tichý ventilátor do potrubí o průměru 3mm.


Novinkou je provedení se třemi otáčkami (3V) u výkonnějších typů, pouze velikosti DN1a DN1jsou v dvouotáčkovém provedením. Radiální ventilátor do koupelny. Napište zde svoji e-mailovou adresu. TD MIXVENT - spolehlivý diagonální ventilátor do kruhového potrubí. VZDUCHOTECHNIKA Nabízíme vzduchotechnické potrubí (plastové, kovové, ohebné), tvarovky, větrací mřížky, zpětné klapky, jednoduše vše, co se týká vzduchotechniky.


Axiální ventilátor do koupelny. Podle rozměrů místnosti si můžete spočítat jak silný ventilátor potřebujete zde. Určen pro flexibilní kruhová potrubí o průměru 4mm.


Plastový potrubní ventilátor s doběhem. Kovový potrubní ventilátor. V návaznosti na zvýšená bezpečnostní a hygienická opatření žádáme zákazníky, aby při placení upřednostnili bezhotovostní platby. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče.


Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. TD SILENT - spolehlivý extra tichý diagonální ventilátor do kruhového potrubí. Vylepšená varianta TD SILENT splňuje nejnáročnejší požadavky na nízký hluk emitovaný z ventilátoru do okolí. Dáte-li za sebe, zvýšíte tlak vytlačovaného vzduchu. Kategorie Ventilátor TD - Mixvent.


AXM - ventilátor do kruhového potrubí. Montáž bez omezení horizontálně i vertikálně. Snadná instalace mezi potrubí, montážní kozole je součástí. Provozovatel webu, ERICOM s. Kryt z vysoce odolného ABS plastu, vnitřní přepínač rychlosti – stupně výkonu. Dům a zahrada - Potrubni ventilator bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. CK - odolný kovový ventilátor do kruhového potrubí. Přes půl milionů uživatelů za den.


Výkonný radiální potrubní ventilátor s kruhovým napojením, pro použití v kruhových rozvodech větších délek. Silný výkon a vysoký tlak, nízká hlučnost i dlouhodobá životnost v nepřetržitém provozu. To jsou vysokovýkonné kovové ventilátory do potrubí, které najdou využití ve výrobních halách, servisech, skladech, dílnách, kuchyních a jiných průmyslových i komerčních objektech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky