čtvrtek 16. června 2016

Termostat din lišta

Termostaty do rozvadzacov, termostaty s vyssim krytim. Najčastejšie sa využíva pre chladiace boxy, chladničky, Ohrievanie teplej vody boilery. Je vybavenný senozrom NTC10K ktorý môžete predlžovať (do 100meterov) a prípadnú odchylku môžete dokalibrovať.


Termostat din lišta

Provedení na DIN lištu, krytí IP4nastavitelná hystereze 1-5°C,1-10°C. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


DIN listu najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Elektronicke termostaty.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Enclosure thermostats are designed in a plastic casting with a broad setting range. Installation is quick by screw terminals and using a din -rail clip feature. Slouží k upevňování elektrických přístrojů v rozvodnicích, rozvaděčích, ovládacích skříních a podobných zařízeních. Nosná lišta ( DIN lišta ) od dodavatele Schmachtl normalizovaného tvaru a rozměrů.


Na DIN lištu mohou být přístroje (relé, chrániče, spínací hodiny, jističe, řadové svorky) nasunuty zboku nebo. Este format dintr-o cutie care se leagă lângă centrala și care trebuie alimentată electric, deci să aibă legătură la o priză, și un receptor. Haide sa vedem cum montez un termostat. Daca programul tau zilnic din timpul saptamanii este oarecum fix, cu ore exacte cand pleci si vii acasa, atunci un termostat de ambient programabil pentru centrala termica te poate ajuta sa economisesti bani.


Alternativně lze aktivovat druhý cyklus ovládání s nezávislou žádanou hodnotou, diferenciálem a vyhrazenými výstupy. Nabízíme modely určené k instalaci do panelu (IR33), s krytím IP6 a k instalaci na DIN (DN33). Ke zjednodušení zapojení jsou všechny modely vybaveny zásuvnými konektory. Kontrolery mohou být připojeny k. To, zda-li se doma cítíte pohodlně, ve velké míře ovlivňuje teplota v místnosti.


Chcete-li ji mít vždy pod kontrolou, spolehněte se na služby a funkce pokojového termostatu. Pro upevnění na tuto lištu je přizpůsobeno obrovské množství přístrojů různých výrobců. Přístroje mají šířku vždy v násobku 1mm. Tato šířka se označuje jako 1M. Odpovídá všem obvyklým standardům DIN.


Kompletní program umožňuje jakýkoliv. Browse our latest Enclosure Thermostats offers. Free Next Day Delivery. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.


CZK s DPH ks Zůstaňte s námi ve spojení na sociálních sítích! Modely Carel DN33V jsou vhodné pro řízení chladicích nebo topných jednotek. Tyto univerzální regulátory umožňují využít nejen On-Off regulaci, tak jak je to běžné, ale i PID regulaci, včetně automatického ladění parametrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky