středa 15. června 2016

Perlátor spořič vody

A jak na úsporu vody Vám prozradí náš komplexní článek na blogu. Koukněte na něj, má víc dílů! Pro snadnější mytí nádobí v kuchyni můžete svůj spořič rozšířit o otočný kloub pro spořiče Terla s vnějším závitem nebo vnitřním závitem. Jsou jediné svého druhu, u kterých si sami můžete nastavit požadovaný průtok podle toho, jak je vám proud provzdušněné vody příjemný. Jde o nejsnazší způsob, jak ušetřit za vodu a energie na její ohřev.


Oproti klasickým perlátorům zajistí až úsporu vody a mají regulovatelný průtok.

This feature is not available right now. Please try again later. Jak už jsme se zmínili, na trhu už najdete mnohem sofistikovanější produkty , které vám pomohou uspořit vodu ještě lépe a bez rizika sníženého komfortu při užívání vodovodního kohoutku. Pokud již nechcete, aby Vám vstávaly vlasy hrůzou při každém vyúčtování, ŠETŘETE! A začněte u vodovodních baterií- jednoduše našroubujte spořič - perlátor.


Perlátor spořič vody II. Krásná sprška, která vám šetří finance. V neposlední řadě tu najdete i spořič vody do zásobníku vody na WC.


Samostatný úsporný perlátor pro vložení do objímky Mnebo M24.

Omezuje plýtvání vodou až o. Zajišťuje maximální průtok 8l vody za minutu. Jen pro porovnání ‑ běžná vodovodní baterie má bez perlátoru průtok okolo 15l za minutu. Prpvedení: chrom Náhradní díly pro všechny dodávané výrobky máme trvale skladem a umožňují rychlé a operativní řešení v případě jakékoliv reklamace výrobku.


Díky jedinečnému properlení vody vůbec nepoznáte, že teče méně vody a uživatelský komfort zůstává nezměněn. Vyřešíme vyšší spotřebu vody a energie. Spořiče vody a perlátory. Používání vodovodních baterií se spořiči vody u umyvadel, sprch nebo dřezů je již dlouho samozřejmostí.


Sítko ( spořič vody ) na vodovodní baterii perlator. NOVASERVIS perlátor, spořič vody M24x( ks) PER,012. Těsnění s nerezovým sítkem zabraňuje vniknutí nečistoty do vodovodní baterie.


Gumové těsnění s nerezovým sítkem pro vodovodní baterie. Vršky (kuželky) i keramické pro klasické vodovodní baterie, kartuše pro pákové. Přitom průtok je obyčejně redukován na litrů za minutu, ale běžnou baterií může protéct klidně – litrů za minutu. S jediným perlátorem tak může běžná rodina ročně ušetřit 10.


Jak vybrat ten správný perlátor pro vaši baterii? Vybírat můžete z různých průtoků vody a provedení, přesně podle vašich požadavků. Běžný perlátor je po třech letech používání zanesen vodním kamenem K údržbě šetřiče stačí přistoupit jednou za půl roku, kdy jeho bílé sítko, které je určeno k zachycování hrubých nečistot z vodovodního potrubí, propláchnete pod proudem vody nebo omyjete octovým roztokem.

Sítko spořič vody na vodovodní baterii perlator. Vodovodní baterie umyvadlová stojánková bez otvírání odpadu. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny.


Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Specializovaný e-shop na spořiče vody. V našem e-shopu nabízíme spořiče vody pro použití jak na vodovodní baterie, sprchy, tak na úsporu vody při splachování na WC.


Všechny tyto spořiče si sami snadno nainstalujete na jakoukoliv baterii a začínáte tak šetřit vodu okamžitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky