pátek 24. června 2016

Akumulační kamna 4kw

Akumulační kamna 4kw

Akumulační kamna EMKO CZ jsou českým výrobkem s 10-ti letou tradicí výroby. Firma získala nejen certifikát kvality odpovídající požadavkům technických předpisů v ČR, ale také ES certifikát, splňují přísnější normy EU. Firma EMKO CZ používá do svých akumulačních kamen kvalitní francouzské elektrokomponenty.


Akumulační kamna 4kw

Mám v nabídce dvoje akumulační kamna ve Vrbici u Vacova. Oboje byla zkontrolována elektrikářem. První kamna Fedor (starší) fungují ale jedna spirála nejde (ze 3).


Druhé jsou v perfektním stavu zn. Rychlé a solidní jednání = možná i. Nabízíme akumulační kamna značek AEG, RUKONA - EMKO CZ. Všude, kde se využívá elektrická energie pro elektrické topení, bývá zřízena cenově výhodná sazba za odběr této časově omezené přebytečné energie tak zvaně noční proud.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je mnoho situací, ve kterých lze rozumně použít akumulační kamna. Díky externě řízenému nabíjení jsou dnešní akumulační kamna v porovnání se staršími typy akumulačních kamen o účinnější.


Kamna EMKO CZ jsou hospodárným řešením provytápění celého bytu či domu s možností regulace teplotyv jednotlivých. Při poklesu teploty v místnosti pod požadovanou hodnotu je pomocí ventilátoru zabudovaného v akumulačních kamnech předáváno teplo do místnosti. Uvedené ceny již obsahují autorské a recyklační poplatky, zároveň ceny obsahují slevu za nákup přes internetový obchod. Velmi efektivní, je utěchto akumulačních kamen vysoká schopnost akumulace tepla a tím mohou překlenout i delší pauzy v nabíjení a využít zvláště takzvaný nadproud. U akumulačního vytápění pomocí akumulačních kamen je spotřeba energie (nabíjení) a výdej této naakumulované energie (vytápění) nesoučasné – probíhá v různé době.


Dobrý den, chtěl bych prodat staré, ale funkční akumulační kamna rb 4kw. Jsou tam nové topné tělesa. Součástí je i termostat Rego. Důvod prodeje, koupě nových. Na obrázku, bez horního plechu, ale jsou kompletní.


V případě zájmu není problém poslat detailnější fotografie. Krbová kamna s výměníkem na vodu slouží k ohřevu užitkové vody a jsou tedy ideální pro napojení na radiátory, akumulační nádrž, nebo bojler. Díky tomu získáte opravdu univerzální a velmi ekonomický způsob vytápění domu. E-shop dodává krbová kamna , krby, sporáky, kamna a krby s výměníkem. Zajišťujeme poradenství a montáž, jsme profesionální kamnáři.


Akumulační kamna 4kw

Kamna lze doplnit zařízením umožňujícím řídit nabíjení akumulačního jádra v závislosti na venkovní teplotě a zbytkovém teple a ve vztahu k naměřeným hodnotám stanovit ideální počátek a délku nabíjení. Tak získáme optimální objem tepla pro příští den při minimalizaci spotřeby elektrické energie pro nabíjení. Díky svému výkonu a cihlám které jsou uvnitř, drží teplo dlouhou dobu.


Doprava po celé ČR zdarma! Jak fungují akumulační kamna ? ES využívají vynikajících tepelně absorpčních vlastností magnezitových cihel tvořících jádro spotřebiče. Z tohoto jádra, nahřátého v době platnosti levného tarifu, se potom v průběhu dne uvolňuje. Feolitové jádro akumulačních kamen se asi sedm hodin zahřívá na vysokou teplotu, která se díky kvalitní izolaci udrží. Krbová kamna kW dobře poslouží pro vytápění místností o rozměrech cca metrů krychlových, v případě dobře izolovaných objektů až 1metrů krychlových.


Akumulační kamna 4kw

S výběrem krbových kamen kW Vám rádi poradíme na tel. Pokud si přejete vysledovat Vaši zásilku, prosím zadejte zde Vaše číslo objednávky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky