středa 29. června 2016

Acond návod

Klimatizace ACOND patří po dlouhá léta mezi nejprodávanější v České Republice. Vynikají hlavně tichým a ekonomickým provozem, příznivou pořizovací cenou, spolehlivostí a hezkým designem. Používáme pouze nejkvalitnější komponenty a materiály.


Acond návod

Uvažujete o klimatizaci a potřebujete poradit? Napište nám pro nezávaznou kalkulaci nebo si domluvte schůzku s naším technikem. Acond dodává na trh několik kategorií klimatizací, vždy se však jedná o nadprůměrné zařízení. Výhody klimatizací Acond jsou: tichý, úsporný a spolehlivý provoz, příznivá cena a hezký design. Velice vám děkujeme za zakoupení klimatizační jednotky ACOND.


Před prvním použitím tohoto zařízení si pozorně přečtěte tento návod a uschovejte jej pro budoucí použití. Technická data TČ vzduch voda ACOND EVI – MONOBLOK. EVI–M MONOBLOKem se rozumí kompaktní tepelné čerpadlo vzduch – voda. Venkovní jednotka je propojena s vnitřní částí tepelného čerpadla, případně rovnou s topným systémem topenářským. Návod k obsluze obsahuje základní pokyny, které je třeba respektovat při instalaci a provozu výrobku.


Před uvedením do provozu si vždy návod k použití pozorně přečtěte. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Tepelná čerpadla ACOND splňují podmínky dotací Nová Zelená Úsporám i Kotlíkových dotací.


Oba dotační programy mají být otevřeny opakovaně v celé ČR. Stačí vybrat značku vyrábějící váš spotřebič a následně typ produktu a vyplnit krátký objednávkový formulář. Můžete také použít vyhledávací pole, kam můžete zadat název spotřebiče, pro který český návod sháníte. Pokud český návod nenajdete, můžete vyplnit univerzální objednávkový formulář.


Way more information than you ever wanted on how to fell a tree! Ten zajistí teplou vodu za všech podmínek kdy tepelné čerpadlo již samo nestačí. Teplota venkovního vzduchu je daná, proto k dosažení vysokého topného faktoru. Tepelné čerpadlo je doplněno o elektrický dohřev.


Zapojte se do diskuze o tepelných čerpadlech a klimatizaci Acond i vy. Sdělte nám vaše zkušenosti se vzduchotechnikou u vás doma. Jste spokojeni s vašimi tepelnými čerpadly a klimatizací?


Plánujete nákup těchto produktů a neorientujete se na současném trhu? Poradíme vám, jak na to. Dnes ráno bylo u nás -22°C a teplotu vody v akumulační nádobě jsem měl 40°C. Záložní zdroj mám vypnutý a ještě jsem ho nikdy nezapnul. Neměl jsem jedinou závadu a TČ Acond bych si vybral znovu.


Po přečtení si tento návod uložte na dostupném místě, abyste do něj mohli v případě potřeby kdykoliv nahlédnout. Pokud toto zařízení předáte novému uživateli, předejte mu také tento návod k obsluze. Uživatelské manuály ke klimatizacím a tepelným čerpadlům. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. V tepelných čerpadlech ACOND jsou instalovány komponenty předních světových výrobců jako např.


Copeland (USA), nerezový deskový výměník od švédské firmy SWEP ( největší světový výrobce deskových výměníků ), regulace od italské firmy Logitron, expanzní ventil od dánské firmy Danfoss atd. Ohřívače vody, bojlery Dražice. DZ Dražice vynikají životností a kvalitou.


Pomůžeme Vám vybrat nejvhodnější TČ. Přesvědčte se, že topení TČ je výhodnější než plynové topení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky