čtvrtek 23. června 2016

Plynový vařič

Na camping, do campu, na rybaření, pro člunaře, řidiče kamionu, na chalupu, pro rybáře a turistiku. Všude kde potřeba vařit bez použití pevně zabudovaných spotřebičů je mobilní plynový vařič skvělým pomocníkem. Plynový vařič , vařič , vařiče, topení. Pro některé je neodmyslitelnou součástí chaty, pro jiné kromě ohně jediná možnost, jak si v přírodě připravit teplé jídlo, nebo ohřát vodu.


Jednoduchost a výkonnost ho předurčuje k vaření i ohřívání pokrmů.

Litr vody uvaří během minut. MSR Pocket Rocket plynový vařič je velmi lehký, malý a skladný. Ideální pro kempování, na chatu, chalupu, kan. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plynový vařič. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Vybírejte si Vařiče podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Pořádná grilovačka, ať už doma na terase, na zahradě nebo třeba na.

Stavební práce v zimě a vytápění staveb I když zima již pomalu předává vládu jaru, na stavbách to ještě není nijak výrazně znát. Nebo pokud jste na chatě připojíte na PB. Vhodné na chatu, chalupu, rybaření a camping atd. Vařič je díky své univerzálnosti vždy rychle.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Dvouhořákový plynový stolní vařič MEVA ORLÍK na propan-butan bez víka. Při použití na pb lahev je také úspornější na provoz. Vařič Campingaz, turistický plynový vařič BASE CAMP Varič Campingaz - popis: Jednoduchý dvouplotýnkový vařič s víkem, které slouží jako závětří a chrání vařič během transportu. Jako zdroj energie používá zemní plyn, propan, butan, či jejich směs zvanou LPG nebo jiný hořlavý plyn.


Před příchodem plynu byly užívány sporáky a kamna na tuhá paliva, jako je uhlí nebo dřevo. Jednohořákový stolní vařič pro piknik, kempování atd. Pracuje na kartuši Campingaz CP250.


Dodáván v praktickém plastovém kufříku pro přenášení. Campingový vařič na PB pro turistické účely k přípravě pokrmů, připojen přímo k. Cattara GAS se hodí především na ohřívání a přípravu pokrmů na cestách či v kempu. Outdoorový cestovní vařič na propan-butan, pro ohřívání a přípravu pokrmů na cestách, v kempu apod.

Další možností připojení je velké nádoby na plyn pomocí ventilu na boční straně, je však nutné použít hadici s regulačním. Tento plynový , propan - butanový vařič , který snad ani nemusíme blíže představovat z důvodu jeho dlouholeté oblíbenosti u rekreantů v kempech, chatařů, zahrádkářů i řidičů kamionů. Výkonný plynový propan - butanový vařič je určen pro velkokapacitní ohřev.


Je vhodný pro zemědělce, silničáře i stavebníky. Kempingový plynový vařič RSonic Turbo. Krycí plech na spodní straně vařiče minimalizuje působení žáru na povrch, na kterém máte vařič položenýVařič disponuje protiskluzovými gumovými koncovkami na podstavcích, které zajistí větší stabilitupoužívá jednorázové kartuše. Hadička je dostatečně dlouhá a ohebná.


Spider PRO je nyní doplněný o piezzo umožňující rychlé zapalování. Ovládací kolečko solidní i pro rukavice – dostatečně velké a zubaté. Spider Pro je výkonný po stránce rychlosti ohřevu a úspory plynu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky