čtvrtek 30. června 2016

Solární sestavy

Energii budete mít každý den v roce. Solární sestavy na chatu. Ke všem solárním setům přidáváme od dnešního dne průchodku (vyjma setu 100W flexi).


Průchodka je dodávána bez navýšení cen. Zvýšit výkon solárního panelu můžete pomocí odrazné desky, kterou nasměrujete víc slunečních paprsků na panel.

Někdy je každý watt dobrý. Sestavy pro ohřev vody. Nabízíme kompletní solární sety pro ohřev užitkové vody pomocí solárního systému. Již nebudete potřebovat elektrické přípojky, nebudete závislí na kempu, ušetříte platby za elektřinu.


Off grid - ostrovní systémy nás baví. Snížíte tak své počáteční náklady na minimum. Jestliže vás zajímají samostatné solární systémy, omrkněte například nabídku systémů pro ohřev vody.

Snadný a dostupný zdroj elektrické energie pro Váš karavan nebo loď. Vyvážený solární set určený k rychlé a snedné svépomocné montáži. Za tuto cenu dostupný pouze omezený počet kusů! Určený pro nabíjení a údržbu baterií na chatě, karavanu , lodi něbo. Jak si sám navrhnot sestavu.


Kombinované topné systémy. Možnosti využití solární energie. Technické podmínky instalace. Nejčastěji jste hledali : fotovoltaika tepelná čerpadla cena solární kolektory fotovoltaické panely ceník ostrovní systém podpory a dotace solární panely na výrobu elektrické energie tepelná čerpadla Mastertherm vakuové solární kolektory solární panely 12V Regulus bojler s tepleným čerpadlem zapojení solárních. Pořizujete solární systém, tepelné čerpadlo, kotel nebo fotovoltaický systém na dotaci?


Montujete solární systémy, tepelná čerpadla, kotle nebo fotovoltaiku na dotace? V horní části akumulační nádrže je umístěn zásobník TUV. Výhodou kombinované akumulační nádrže je to. Na ostatní pobočky nebo přímo k zákazníkovi jsme schopni produkty dodat v rámci několika pracovních dnů od objednání.


Nabízíme prodej komponent a výrobků z oboru topení, solárního ohřevu, vodovodních instalací, sanity a vybavení koupelen.

Z našich komponent sestavíte jak jednoduché a levné solární systémy, tak i komplexní a vysoce automatické sestavy. Je možné jich použít i na podporu vytápění, což je ideální pro budovy s nízkoteplotním vytápěcím systémem (podlahové topení). Sluneční kolektory pokryjí – roční. Používá se v místech s nedostatkem elektrické energie či nemožnost se připojit do el. Díky přenositelnosti lze využít kdekoliv, vhodné na cesty.


Solar sety z naší nabídky se skládají pouze z certifikovaných, ověřených a kvalitních komponentů! Uvědomujeme si, že patřičné naplánování solar sestavy pro daný dům je velmi důležité, aby mohlo dojít k co nejoptimálnější úspoře vašich nákladů. Kompletní sestavy solárních systémů (čerpadlo) pro ohřev TUV.


Pro výběr solární sestavy doporučujeme například tento rychlý tabulkový přehled. VŠECHNY NÁMI NABÍZENÉ KOMPONENTY JSOU ZAHRNUTY V RÁMCI DOTAČNÍHO PROGRAMU NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM! Stavebnice solárních systémů jsou sestaveny s ohledem na efektivní využití plochy solárních kolektorů. Sháníte zařízení pro solární ohřev TUV a topení? V internetovém obchodě Topenilevne.


Tyto solární sestavy jsou velmi zajímavými alternativami ke klasickému ohřevu TUV, případně ke standardním systémům topení. Tepelné solární systémy nachází své využití v: rodinných, bytových domech, komerčních objektech. Vakuové solární trubice se zárukou let. Současný světový trend jasně ukazuje ,že solární ,větrné a další obnovitelné zdroje se stávají nedílnou součástí energetického mixu vyspělých civilizací ,kde jasně určuje směr Německo, Rakousko, Anglie, Čína, Indie, Japonsko, USA a další státy.


Naše společnost podporuje v současné době systémy pouze bez.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky