pondělí 20. června 2016

Chladící stůl bazar

Chladící nerezový stůl se třemi dveřmi a chladící nástavbou. Popis: Prodám chladicí nerezový stůl v dobrém stavu plně funkční. Rozměry D185cm H75cm V90cm. Lze použít jako sálátový bar, na chlazené nápoje nebo čehokoliv jiného co potřebujete chladit.


Výhoda pro provozovny kde při výrobně využívají chlazenou pracovní plochu. Dvě sekce chladícího stolu ovladané samo.

Dům a zahrada - Jidelni stul bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


V naší nabídce naleznete nerezové GN chladicí stoly dvoudvéřové, třídvéřové, čtyřdvéřové a snížené se zásuvkami. Vlastnosti: statické chlazení automatické odtávání ekologické c. Jednotlivé chladící stoly se liší počtem modulů ( nebo moduly) a hloubkou (6mm nebo 7mm). Rozkliknete-li detail chladícího stolu, máte dále možnost si chladící stůl nakonfigurovat přesně podle Vašich představ.

Profesionální pizza chladící stůl pro gastronomické provozy, celkové nerezové provedení, statické chlazení bez nuceného oběhu vzduchu nevysušuje chlazené potraviny a nedochází ke ztrátám, rychlé dosažení nastavené teploty i při větší frekvenci otevírání, venkovní digitální displej a nastavení teploty s uzamykáním (ks klíče), provedení pro okolní. Používaný roky, měsíců v roce. Profesionální chladící pizza stůl s mramorovou deskou (tloušťka mm) s výkonným ventilovaným chlazením, zesílenou polyuretanovou termickou izolací dveří a stěn mm, zabezpečující minimální výkyvy teplot i při větší frekvenci otevírání dveří, kvalitní elektronické ovládání a přehledný display zob. Nerezové stoly - bazar , gastrocentrum-písek.


Bar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu. Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen. Stůl má nové těsnění dveří, je komplet vyčištěn, po revizi a plně funkční.


RSS Restaurační vybavení. Zde naleznete inzeráty s tématikou gastro bazar. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky gastro bazar , pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky gastro bazar na Vámi zvolené téma inzerce. Nenahraditelnou úsporou a praktickým řešením úložných prostor jsou námi nabízené chladící i mrazicí stoly. Chlazené potraviny máte neustále při ruce v rámci Vašeho pracovního prostoru a šetříte tedy energií a časem, který byste standardně bez použití těchto chladících a mrazících stolů spotřebovali.


Prodám nový stůl vhodný pro interiérové i exteriérové použití. Ruční výroba, vše z velmi kvalitních materiálů, velmi bytelný. K Řeznické stroje, kutry, bourárenské pily - bazar na Řeznické stroje, kutry, bourárenské pily, bazar na potravinářské stroje MÍCH.


Stůl je ve velmi dobrém stavu jelikož se nepoužíval a jen stál ve skladu. Možno použít jako stůl s uzavřeným prostorem s dvířky nebo po připojení agregátu jako chladící. Saladety, chladící stoly, chladící vitríny - BAZAR.

Těsnící guma k víku termovárnic - pro objem l. Sháníte mašinku, s kterou jste si hráli jako děti? Chcete koupit svým dětem vláček za příznivou cenu? Nemůžete sehnat náhradní díly na modely, které se již delší dobu nevyrábí. Jídelní stůl 180cm, lze zvětšit šuplíky na obou stranách, ve výbornem stavu, 8ks židlí s drobnými známky používání, čalouněni v lehce zelene barvě, nechám vyčistit, barva odpovídá fotu, výrobce Ton, pc 68tis.


Osobně Praha ČP po převodu, lze i dobírkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky